Pozdravljeni, skrbijo za trend trenda in podobno modnemu bratu Tiger Brat.
Danes je ta številka Hu brata v kombinaciji s trendom te sezone in praktičnostjo vsakodnevne obrabe, priporočam prvo fazo hude .
1. Lahka vetrnica
Windbreaker je bil vedno osnovni izdelek v naši spomladanski garderobi.Vendar bo modni poudarek vsake sezone zelo različen.Na splošno je rezanje razmeroma čisto, brez preveč okrasja.Preprosto krojenje bo izbiro barve bolj bogato.
Če želite začeti jarek, letos bolj priljubljena mlečna bela, megla modre oranžno -rjave in nasičene ter različna svetlo roza in kaki vojaška zelena itd.
2. Set za prosti čas
Kar me je najbolj navdušilo pri tej pomladi in poleti, so vse vrste obleke, prav tako pa so moji najbolj iskani predmeti tokrat.
Prilagoditev zgornjega dela telesa je skoraj dolga in skoraj vsi so široki in veliki rami, medtem ko je ujemanje spodnjega dela telesa bolj raznoliko, kot so široke hlače, velike srednje hlače Bermu in kratke hlače.
Priporočam tudi mehko in nežno roza sistem, pa tudi lahke barve zemeljskega sistema.Ujemanje v notranjosti lahko izberete jopič ali cev s kontrastnimi barvami.Lahko ga nosite tako, kot je to, je modno bistvo!
3. Vrhunski rokav
Te letne čase majice na šovu so zelo lepe, zato v tej sezoni predlagam, da lahko, ko izberete vrh, pogumno preizkusite zgornji del pridelkov. za njihov ton kože.Vendar pa velike prsi želijo kupiti majhnega partnerja, ki bo previdno kupil, saj bodo puhasta ramena na obeh straneh osredotočila svojo pozornost okoli prsnega koša.
Spodnji del telesa je mogoče seznaniti s hlačami z visokim pasom ali krilom z visoko varo, ki bo videti oči in personalizirano in ne bo preveč izpostavljen.Letos izbira svetlobnega sistema ne bo nikoli storila napake.
4. Velika srajca
Nevtralni veter v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, zato bomo ugotovili, da bodo v tej sezoni majice našli veliko velikega in moškega krojenja.Ta zelo udoben videz je res impresiven.Brat Tiger je vsekakor eden najbolj priljubljenih videzov v letošnjem letu.
Izberete lahko tudi slog krila srajce, učinek je podoben.Lahko je saten ali bombaž in perilo, učinek pa bo nekoliko drugačen.
5. Hitro krilo
Box krilo je vsekakor dobra roka.Za pomlad in poletje, zlasti poleti, je kako izpostaviti napredno raven, je zelo globoka znanost.Številni oblikovalci na letošnji oddaji so dodali deljeno zasnovo in mislim, da je vredno začeti tudi letošnje razcepljeno krilo.
Če je spodnje telo zelo črta, poskusite srednje krilo telesa in lahko izberete dolgo krilo.Izberite najboljše, da nevtralizirate ujemanje, na primer nošenje nekaterih velikih priložnostnih vrhov, da bo celotna tekma videti bolj ležerna.To je tudi nasveti, ki lahko hitro izboljšajo občutek mode v življenju.
6, razgibane kavbojke
Takoj, ko bodo pomladi postali tesnejši in tesnejši, so bili povsod vidni tudi letošnji elementi iz jeansa.
Spomladi in poleti letos je stopnja videza na razstavi izjemno visoka, in kot univerzalni ujemajoč se tovrstni prilagajanje tovrstnih hlač ima nizke potrebe za telo. kavbojke.
7. Delovni kombinezon
Od predstave v devetdesetih letih prejšnjega stoletja letošnje oddaje ni težko ugotoviti, da obstaja veliko dela dela.Izberite mehke barve v barvi.
Široka zasnova ramen je duša celotnega kombinezona.Bodite prepričani, da sami izberete denar ali dodajte še en pas.Verjamem, da je vsekakor vredno biti vredno.
8. Hlače z visokim pasom
Letošnja sezona je ohlapna in ohlapna.
V vsakodnevnem ujemanju tkanine z naravnim bombažem in perilom ali volno.Poleg mehkega in nevtralnega barvnega sistema lahko barva izbere tudi vrhunsko sivo barvo.
Zgoraj je nekaj praktičnih predmetov moškega trenda 2021, ki ga priporoča brat Hu.
Ta članek je original Hu Yifu.
Poročilo/povratne informacije

By ksyida