Aprila je pomlad polna gora in rek.Popoldne 29. aprila je bil v Pekinškem nacionalnem kongresnem centru uspešno potekal “Konferenca o novih izdelkih za šport leta 2024 in konferenca o novih izdelkih v Pekiji” 2024.

Poročalo se je, da je forum o športnem zdravju Summit gostil Henan North Jian Health Technology Co., Ltd., in Henan Mystery Technology Group.

Forum temelji na temi “Yunkang Research and Production sodelovanje za promocijo zdrave Kitajske”. Beijian “.

Ob 14:30 na dan se je v predstavitvi gostitelja dogodka uradno začel forum Summit.LIAI PAN, predstavnik blagovne znamke Peijian; -Dozdarja HAO;

Kot gostitelj tega dogodka je predstavnik blagovne znamke Li Huaipan prvič izrazil dobrodošlico in zahvaljujoč sedanjim gostom: “Trenutno je pojav rehabilitacijskih oddelkov v športni in zdravstveni industriji naše države še vedno pomanjkanje rehabilitacijskih oddelkov, pomanjkanje visokih – visok oddelki – velikosti – pomanjknosti visokih – Kakovostni rehabilitacijski viri in nezadostna ozaveščenost javnosti.

Peidžij se je od svoje ustanove osredotočil na raziskovanje področja znanosti o športu, specializiran za razvoj športnih zdravstvenih izdelkov, zdrave hrane itd. In si prizadeva, da bi Kitajcem zagotovili natančnejše, premišljene in udobne športne zdravstvene storitve.V zadnjih 9 letih smo se zavezali k zagotavljanju visokokakovostne športne zdravstvene izdelke in tehnične storitve za uporabnike.

V tem procesu smo zaporedno razvili proizvodnjo in proizvodnjo električne stimulacije 2023, električni dražljaj Kangxiang različice 3.0, osteo kolagenski peptid, masažna krema za amonijak, krema za masažo, kremo za vzdrževanje čistilantina in druge eksplozivne športne zdravstvene izdelke, ki so prejeli široke pohvale skupine uporabnikov .”

Pred začetkom nove konference o izstrelitvi izdelkov se je Peijian pridružil tiskovnim predstavnikom blagovnih znamk, prvakom na nacionalni umetniški gimnastiki in nacionalnim generalom športnega zdravja FU Pangbo, da bi organiziral slovesnost podpisovanja tiskovnih predstavnikov, da bi zagotovil rešitve za težave s škodo uporabnikov z inovativno škodo.

“Veselimo se serije Yunkang zalog, ki jih je razvil Peidžij, postal bo najboljši partner za spremstvo vašega športnega zdravja. S Peidžijem bom sodeloval, da bi še naprej napredoval inovativno tehnologijo, saj bo gonilna sila nenehno izboljševala moč in skupaj spodbujala še naprej. Razvoj industrije Yunkang.

Krema za masažo sladkorne masaže Peidžijske amoniake in krema za vzdrževanje pekidžanskega hrustanca, to je, da je bila Peidžijska ekipa nov mejnik na področju športa in zdravja po neštetih dneh in nočnih naporih ter kristalih znoja.

Na zasedanju foruma za športno zdravje so sodelujoči strokovnjaki dosegli dogovor. Blagoslov visokokakovostnih športnih zdravstvenih izdelkov, ki se osredotočajo na inovacije.

Kot posebna raziskovalna blagovna znamka športnega zdravja Peidžira najnovejše dosežke znanstvenih raziskav Sports Health in združuje dolgoletne tehnične izkušnje športnega zdravja. Vendar velja tudi za večino športov, ki lahko športnim pomagajo, da ljudje ne morejo samo uživati ​​v športni zabavi, ampak tudi skrajšati cikel rehabilitacije poškodb in bolje ohraniti fizično funkcijo.

Med nadaljnjimi medijskimi intervjuji so profesor Huang Peng, predsednik Zhao Huifeng, Li Mingwei, direktor Hao, Xu Zhengzi in drugih strokovnjakov Yunkang, “Univerze prihodnje razvojne perspektive športne rehabilitacije”, “Vpliv in prednosti blagovne znamke blagovne znamke blagovne znamke Peidhian Na področju Yunkang “,” zakaj se odločiti za vstop na področje športnega zdravja “,” Kako oblikovati rešitve športnih zdravstvenih izdelkov, ki temeljijo na personalizaciji in razlikah “,” najbolj kritičen dejavnik za izboljšanje izdelka blagovne znamke Yunkang “, itd., Podrobno analizo in odgovore.

The forum and release meeting that lasted 2 hours ended successfully. With the opportunity of this coordinated event in production and research, Beijian will continue to adhere to the brand mission of “born for sports health ‘, focus on user needs, continuously innovate breakthroughs, Nadaljujte z lansiranjem več, so lahko bolj sposobni izdelki, ki ustrezajo potrebam potrošnikov.

By ksyida