China News Network, Shanghai News, 17. aprila (Xu Jing) “Prvi mednarodni forum za prehrano in človeško zdravje”, ki ga skupaj gosti Univerza Jianghan Biotechnology (Shanghai) Co., Ltd. Macau je pritegnil strokovnjake, znanstvenike, znanstvene raziskovalce in predstavnike industrije v številnih zdravstvenih znanosti prehrana celic.
Po besedah ​​Fan Mingzhen, generalnega direktorja Jianghan Biotechnology (Shanghai) Co., Ltd., je od leta 2023 Univerza v Saint Josephu v Macau sprožila večkratno, večkratno in večstransko sodelovanje z Jiang Han Biological.Po skoraj enem letu skrbne priprave sta obe strani 5. januarja 2024 v Šanghajskem centru KB-120 v Šanghajskem centru KB-1220 v Šanghajskem centru KB-120 v Šanghajskem KB-120-ih držali slovesnost.Podpis tega memoranduma o sodelovanju pomeni trden korak v sodelovanju med obema stranema na področju prehrane celic in znanosti o ljudeh.
Kot zasebna, neprofitna in javna pravna oseba v Macau se je univerza Santa Joseph vedno zavezala k gojenju mednarodnih talentov visoke kakovosti z inovativnim duhom in praktičnimi sposobnostmi.Univerza v St. Josephu je vzpostavila dolgoročne izmenjave in sodelovanje s številnimi dobro znanimi univerzami in akademskimi ustanovami v Evropi. šola.Omeniti velja, da je univerza St. Joseph tudi edina kitajska univerza v “portugalski nacionalni skupnosti” kot opazovalna agencija.Ta identiteta ne samo poudarja vpliv šole v portugalsko govoreči državi, temveč daje tudi večjo možnost za njegovo vlogo pri razvoju kitajske in portugalske tehnologije.
Jianghan Biological (Macau Jianghan Biomedical Technology Development Group Co., Ltd.) je na področju znanosti o življenju ustanovil Dr. Jiang Han, prebivalci Macaua.Dr. Jiang Han se je zanašal na meddisciplinarno skupino Evropske zveze za biotehnologijo, uspešno razvil “KB-120 Nutritional Male molekula proti prehranski tehnologiji za staranje celic”.Ta tehnologija temelji na konceptu “natančne replikacije DNK = sposobnost zdravja ljudi in dolgoživosti” skozi tehnično pot “Oksidacijska uravnoteženost+natančna prehrana celic” in tehnični cilj “Popravila poškodbe DNK+celice” Zdravje “Precision Precision” Popravilo poškodb celic in normalizacija delovanja celic.
Raziskave in razvoj tehnologije KB-1220 je doživelo dolgoročno sodelovanje več deset domačih in tujih multidisciplinarnih strokovnjakov in je zdaj dozorelo.Ta tehnologija ima na desetine domačih in tujih patentov in je v mednarodnih akademskih revijah objavila številne povezane rezultate raziskav.Poleg tega je tehnologija dosegla tudi preoblikovanje rezultatov več kot 20 patentnih izdelkov, kar je pomembno prispevalo k razvoju biomedicinskega.
Ta forum je potekal za spodbujanje razvoja znanstvenih in tehnoloških na področju prehrane celic.Številni domači in tuji strokovnjaki ter znanstveniki ter predstavniki podjetij so se zbrali, da bi se izvajali v izmenjavah in razpravah o temah, kot so prehrana celic in zdravljenje bolezni, protinapadanje, zdravljenje tumorjev in imunska regulacija.
Pred forumom je Mai Shiwen, predsednik univerze St. Joseph v Macau, na otvoritveni slovesnosti St. Da-Jianghan celičnega inštituta za prehrano in zdravstveno raziskavo za raziskave in raziskave v St. Da-Jianghanu dodelil pismo o zavodu za raziskave in razvoj.Seznam zaposlitve je: Profesor Pan Yingchi, častni dekan; imenovan profesor in posebej imenovan izredni profesor, posebni izredni profesor Zhang Jing;
Inštitut za raziskave in razvoj sta vzpostavila Univerza v Santa Joseph in Jianghan Biology Medical Technology Development Group Co., Ltd.Vsak posebej imenovan raziskovalec bo poglobil znanstveno raziskovalno sodelovanje celične prehrane Univerze Saint University in Macau Jianghan Biotechnology Development Group Co., Ltd. .
Letos obeležuje 25. obletnico vrnitve Macaua v domovino.Od donosa se raven znanstvenih in tehnoloških inovacij Macau še naprej izboljšuje.Macau Jianghan Biotechnology Development Group Co., Ltd. in raziskovalci institutov za raziskave in razvoj aktivno spodbujajo razvoj prehrane in zdravja Macau celic, aktivno vključujejo v znanstveni in tehnološki sistem Macau, vnašajo novo vitalnost v razvoj znanosti in tehnologije v Macau in uporabite območje Guangdong -Hong -macao Greater Bay kot bazo. in “Raziskave”, ki se osredotočajo na spodbujanje uporabe biološke in pametne tehnologije na področju zdravstvenega zdravja in učinkovito odzivanje na potrebe družbe za velik zdravstveni razvoj
Običajno spodbujajo razvoj disciplin in strokovnosti, kot so biotehnologija, biomedicina, zdravje celic in prehrana ter si prizadevajo za gojenje sprednje osebe s socialno odgovornostjo in tehničnimi industrijskimi storitvami ter spodbujati komunikacijo med znanstvenimi raziskovalci na glavnem zdravstvenem področju Spodbujati razvoj ciljanih znanstvenih raziskovalnih projektov. Tako, da so ti bogati izkušnji strokovnjaki za znanstvene raziskovalne zmogljivosti podedovali izkušnje in vrednote nove generacije raziskovalcev ter spodbujali vključevanje znanstvenih raziskovalcev Macau v razvojni načrt Guangdong -hong Kong -macaovega območja Greater Bay in države .
Poročilo/povratne informacije

By ksyida