Peking News News Shell Finance News (poročevalec Ding Shuang) 26. aprila na “globalnem forumu za zdravje in razvoj” v forumu Zhongguancun, Liang Wannian, izvršni namestnik dekana Šole za javno zdravje in zdravje univerze Tsinghua in dekan Inštituta Zdravje.
Liang Wannian je dejal, da so človeška bitja vedno v priljubljenosti Tehnologija lahko opolnomoči gradnjo težkega sanitarnega in zdravstvenega sistema.
Po mnenju Lianga Wanniana je Kitajska veliko raziskovala pri gradnji težkega zdravstvenega sistema in sprejela tudi vrsto strateških in ukrepov za obvladovanje velike priljubljenosti.Z globalne perspektive je v moji državi trenutno več pomanjkljivosti. Težko za zgodnje opozarjanje;
Poleg tega patogena fizikalna testiranja in presejalna tehnologija ne more ustrezati hitremu identifikaciji neznanih trendov patogena in epidemije in ne morejo učinkovito usmeriti preventiva in nadzora; Tudi pomanjkljivosti moje države na tej stopnji.
Pomanjkanje konceptov, pomanjkanje modelov, pomanjkanje norm in nezadostno upravljanje procesov so izzivi, s katerimi se sooča moja država pri obvladovanju kroničnih bolezni.
Povečana zgornje pomanjkljivosti, Liang Wannian meni, da so krepitev gradnje zdravstvenega sistema, inoviranje medicinskega in obrambnega sodelovanja, mehanizem integracije medicinske obrambe ter krepitev znanstvenih in tehnoloških raziskav, inovacij in krepitve gradnje zmogljivosti na področju naših prizadevanj.
Dejal je, da je za izboljšanje obrambnih zmogljivosti zdravstvenega in zdravstvenega sistema “zdravstveni sistem zasnovan z koncentrirano boleznijo, ki je bila zaprta. Na podlagi sposobnosti zdravljenja bi morali razmisliti, kako sprejeti Zdravje za boljše preprečevanje nalezljivih bolezni je treba biti pozoren na hitro prepoznavanje nenormalnih simptomov zgodnjih nalezljivih bolezni.
Z vidika Lianga Wanniana bi bilo treba v sistem za ocenjevanje in ocenjevanje vključiti v sistem za ocenjevanje in ocenjevanje v zvezi z inovativnim mehanizmom za koordinacijo in obrambo ter mehanizem integracije medicinske obrambe in nadzor zdravstvenih ustanov za nalezljive bolezni.Glede na krepitev medicinskega in obrambnega sodelovanja je zelo pomembno okrepiti medicinsko in obrambno integracijo storitev.
Na koncu je Liang Wannian poudaril, da moramo biti pozorni na izzive na področju zdravja in zdravja. Informacijska tehnologija, kot je umetna inteligenca, lahko v celoti omogočijo, tako da ima obvladovanje bolezni in zdravja.
Uredi Yue Caizhou
Šolska tekma
Poročilo/povratne informacije

By ksyida