RED NET TOWN NOVICE 25. aprila Novice(Dopisnik Li Qian) April 2024 je bil 36. domoljubni mesec. Mesto je izvedlo “zdravo mestno zdravstveno težo teže teže” 36. tematski dogodek Patriot Health Month.
Na spletnem mestu dogodkov je bila odbrana “36. pobuda za domoljubni zdravstveni mesec” in “zdrava teža, pozornost vseh; zdravstveno okolje, zdravstveno dejanje, zdrave družine, zdravstvene družine, vsi so imeli koristi od zdravega okolja, zdravstvenega okolja, zdravstvenega okolja;” Pobuda poziva večino državljanov, naj znanstveno obvladujejo težo, razumno prehrano, primerno vadbo, kajenje nehajo, alkohol, psihološko ravnovesje in razvijejo dobre navade.
Medicinsko osebje je razložilo na spretnosti prve pomoči
Poleg tega je medicinsko osebje iz centra za zdravstveno službo Donghu Street poučevalo skupne veščine prve pomoči, kot so kardiopulmonalno oživljanje, heimlck nujna metoda in in vitro samodejna defibrilacija (AED).V praksi, kot je kardiopulmonalno oživljanje, so se študentje pod vodstvom učitelja udeležili praktičnih operacij.
Kasneje so osebje organizacije, člani stranke, prebivalci, prostovoljci itd. Opravili čiščenje okoljskih sanitarnih sistemov in v pristojnosti izčrpno očistili bele smeti, naplavine, naplavine in higienske mrtve kotičke.Hkrati so prepričani necivilizirano vedenje, kot so metanje smeti, postavljanje predmetov in odpadke cigaret.Po delu vseh se obnovi sanitarni videz.
Odprava okoljske higiene
S to dejavnostjo se je ozaveščenost o zdravju in zdravju množic učinkovito povečala in vsi so nadalje zdravili koncept civilizacije in zdravja, razvijajo civilizirane zdravstvene navade, izvajajo zdrave življenjske sloge, izboljšali civilizirano in zdravo pismenost ter si prizadevali biti A prakticiranje zdravega življenjskega sloga
V naslednjem koraku bo skupnost Shaoguang še naprej spodbujala domoljubno zdravstveno gibanje in gradnjo “zdravega Shaoguanga”, vodila množice za vadbo zdravega življenjskega sloga in oblikovala nov vzorec “udeležbe vseh, sodelavca in skupna raba” .
Poročilo/povratne informacije

By ksyida