Ne daleč nazaj,Xiaohongshu je izdal 2024 “20 glavnih življenjskih ljudi bela knjiga”Med njimi ima posebno pozornost tipični življenjski slog generacije generacije Z, kot sta “negovanje ligamenta” in “gibanje vitalnosti”.

 

Kot primer jemljemo “telesno vdelano programsko opremo”: ljudje, ki so na splošno pregledali pomen simbola “telesa”, na eni strani negujejo telo kot nenadomestljivo instrumentalno in funkcionalnost telesa ali upajo, da bodo nadoknadili za pomanjkljivosti v času ali poiščite pomanjkanje pomanjkljivosti ali iščejo pomanjkanje pomanjkljivosti ali iščejo pomanjkanje pomanjkljivosti ali iščejo pomanjkanje pomanjkljivosti ali iščejo pomanjkanje pomanjkljivosti ali iščejo pomanjkanje pomanjkanja slabosti ali pa si prizadevajte za pomanjkanje slabosti ali si prizadevajte za pomanjkanje slabosti ali si prizadevajte za pomanjkanje slabosti ali si prizadevati Kot odgovor na časovno dopolnilo in zgodnje preventivo, na drugi strani velja tudi za nosilko samostojne izkušnje. Različna življenjska izkušnja v vseh pogledih.Poleg tega je kot najbolj intuitiven kanal za prikaz osebnega šarma, splošno prebujanje koncepta estetike fizičnega zdravja je postalo tudi eden temeljnih vzrokov za porast življenjskega sloga “negovanja ligamenta”.

 

Na podlagi nalepk na ravni platforme in v vpogledu na kulturno antropologijo v Xiaohongshu ti mladi, ki temeljijo na življenjskem slogu, ne ustvarjajo le pogostih vplivov, ampak tudi oblikujejo perspektivo velike zdravstvene industrije. Trgovec z blagovnimi znamkami, ki ima velik potencial s povezanimi kategorijami in sorodnimi kategorijami, močnim trendom, močnim trendom in prodiranjem značilnega potenciala.

 

Med njimi so najbolj vredna pozornosti “nova kitajska” zdravstvena pot, ki jo prakticirajo sodobni mladi, in cvetoče poslovne priložnosti, ki jih je prinesla nova kitajska zdravstvena proga.

 

Izkoristite to priložnost,Klicka tiskovne agencije Xinhua in Xiaohongshu sta skupaj izdala ilustrirano knjigo “Gen Z’s Health Teorija: New Chinese New Life”BistvoDinamična barva trdno teče zdravaBiti rojenTudi mladostno zdravje življenja življenja vodi javno zdravjeBiti rojenŽivi trend v boljši in daljni smeri.

 

Dolg zemljevid

Xinhua tiskovna agencija Stranka X Xiaodongshu skupaj izpuščena

“Zdravstvena teorija Gen Z: Novo kitajsko življenje”

 

 

 

 

 

 

By ksyida