Vir slike: Vizualna Kitajska

Novinar Blue Whale je bil zaskrbljen, da je Love Life Insurance Co., Ltd. (v nadaljevanju “ljubezenskega življenja”) znova objavil signal za povečanje kapitala. 2024. Life Insurance Co., Ltd. Povečanje kapitala kapitala “(v nadaljevanju” predloga “).

To je tretje povečanje kapitala, ki ga je Love Life objavil od leta 2023. Prva dva povečanja kapitala podjetja je naročila Peking New Milestone Health Industry Group Co., Ltd. (v nadaljevanju “New Miles Health”).Glede na količino povečanja kapitala in izdaje naročenih predmetov je oseba, zadolžena za ljubezensko življenje, v intervjuju z novinarjem Blue Whale odgovorila, da “informacije, ki jih je razkrila javno razkrita podjetja.”

Po neprekinjenem povečanju kapitala, zakaj ste začeli nov krog povečanja kapitala in za pritiskom ali usmerjeni na nizek položaj nizkega položaja ljubezenskega življenja.Poročilo o solvenciji kaže, da je bilo konec leta 2023 jedro ljubezenskega življenja in celovito razmerje ustreznosti solventnosti 71,11%oziroma 142,22%, kar je bilo večje od prejšnjega četrtletja, vendar je bilo nekoliko nižje od povprečja v industriji. , 133,3%.

Ljubezen medsebojno povečuje kapital “dopolnitev krvi”

To je tretje kapitalsko povečanje ljubezenskega življenja od leta 2023.Januarja lani je nekdanji CBRC razkril “odobritev registriranega kapitala in delničarjev” “Love Life Insurance Co., Ltd., da spremeni registrirani kapital in delničarji”. Novo zdravje kilometrov novih delničarjev.To je tudi prvo povečanje kapitala od ustanovitve ljubezenskega življenja.

Po povečanju kapitala se je registrirani kapital ljubezenskega življenjskega zavarovanja povečal z 1,7 milijarde juanov na 2,02 milijarde juanov, novo zdravje kilometrov pa 15,84 %, kar je postalo največji delničar podjetja.

Štiri mesece pozneje se je novo zdravje kilometrov še naprej “povečevalo”.Maja je Love Life razkril načrt povečanja kapitala.Vendar se je decembra spremenil načrt povečanja kapitala in načrt dodajanja registriranega kapitala za zmanjšanje 300 milijonov juanov na začetku na 57,64 milijona juana, kar je znatno za 80%, kar je še vedno prispevalo novo zdravje kilometrov.Po povečanju kapitala se je registrirani kapital ljubezenskega življenjskega zavarovanja povečal na 2,08 milijarde juanov, razmerje med delniškim delom novega zdravja kilometrov pa se je povečalo na 18,18%.

Kakšna je posebna situacija najnovejšega načrta za povečanje kapitala?Kar zadeva zadnje povečanje kapitala, je novinar Blue Whale razgovoril o osebi, ki je zadolžena za skrb za življenje, in podjetje je odgovorilo, da “so informacije in informacije o javno razkritih podatkih podvržene informacijam.”

Vir fotografij: Love Life Insurance 2023 Poročilo o četrtem četrtletju solventnosti

Po neprekinjenem povečanju kapitala, zakaj ste začeli nov krog povečanja kapitala in za pritiskom ali usmerjeni na nizek položaj nizkega položaja ljubezenskega življenja.

S hitrim razvojem poslovanja bo kapital neizogibno porabljen.

Potem ko sta se dva povečala kapital lani, od konca četrtega četrtletja leta 2023, je jedro in celovito razmerje ustreznosti solventnosti ljubezenskega življenja, ki so ga povrnili od konca prejšnjega leta, doseglo 71,11%in 142,22%, vendar povprečna vrednost osebne Zavarovalnice so bile 110,5%v istem obdobju 110,5%.In predvideva se, da se bosta v naslednjem četrtletju oba kazalca zmanjšala na 66,65%in 133,3%.

Glede na uspešnost se je velikost življenjske premije skrbnih ljudi do leta 2019 ohranila v milijardi juanov, leta 2020 pa se je znatno povečala na 3,313 milijarde juanov, kar je 329%.V naslednjih treh letih je bila stopnja rasti v osnovi vzdrževana z dvojnimi številkami.

Glede na čisti dobiček kot nova majhna življenjska zavarovalnica ni enostavno zaslužiti in izgubo.Od leta 2017 do 2022 je podjetje izgubilo -182 milijonov juanov, -187 milijonov juanov, -314 milijonov juanov, -244 milijonov juanov, -177 milijonov juanov in -354 milijonov juanov.Leta 2023 se je podjetje obrnilo na dobiček in doseglo čisti dobiček v višini 50,87 milijona juana.

Želite ustvariti industrijsko verigo “medicinske, zdravstvene oskrbe”

Z vidika industrijskih trendov veliko nevarnih podjetij pospešuje uvajanje medicinske in zdravstvene industrije, ljubezensko življenje pa ni izjema.

Ko je v igri vstopilo novo zdravje kilometrov, je v intervjuju z novinarjem Blue Whale oseba, zadolžena Lianli, dejala, da je to zato, ker je bila zelo skladna s strateško smerjo delničarjev.

Po uradnih informacijah o spletnem mestu nova zdravstvena skupina MIREAGE gradi vzorec zdravstvene industrije medicinskih skupin, Kangyang Group, Medical Group in zavarovalnice. Zavarovanje in druge strokovne platforme.

Vidimo, da so delničarji zavarovanje obravnavali kot pomemben sektor.Novinarji Blue Whale so zaskrbljeni, da se je tudi vezava novega zdravja in ljubezenskega življenja Miles poglobila.Lin Yanglin, izvršni direktor Xinsheng Health Group, in Zhang Yanling, predsednik Love Life, sta bila predsednik in podpredsednik New Milesa.Ena stranka je v zavarovalnici posredovala kot glavni delničar, druga pa je bila vpletena v osnovno podjetje kot izvršni direktor.

Li Wenzhong, namestnik direktorja zavarovalnega oddelka na kapitalski univerzi za gospodarsko in trgovino ter namestnik direktorja Inštituta za podeželsko zavarovanje, je novinarju Blue Whale analiziral, da “ljubezensko življenje lahko uporablja vire glavnih delničarjev za ustvarjanje modela razvoja poslovanja „Zavarovanje+zdravstvena oskrba“.

Na primer, industrijske prednosti novih kilometrov na področju zdravstvene oskrbe, zdravstvene oskrbe, farmacevtskih izdelkov in drugih področij je mogoče vključiti s prednosti oskrbe življenjske dobe v zavarovalništvu, da ustvarite verigo storitev “medicinskega in zdravstvenega zavarovanja” industrijske industrije. in uresničite “zavarovanje+zdravstvena oskrba” in “zavarovanje+zavarovanje+zavarovanje+fuzija Kang Yang”.

Na prvem sestanku “Odbora za zdravstveno upravljanje”, ki ga je nedavno organiziral Xin Miles Health, je Love Life Management nadalje razkril najnovejše načrtovanje, ki bo gradilo zdravstveno oskrbo s kitajskimi značilnostmi, ki temeljijo na zavarovalništvu, in raziskali razvoj zdravstvenega zavarovanja produktivna produktivnost, zgraditi “zavarovanje+medicinsko” kot strateško jedro upravljanje medicinske konkurence.

By ksyida