Javne socialne dejavnosti športnega izpita CIMING so potekale v skupnosti Jiaming Tongcheng v okrožju Chaoyang.
Peking News (poročevalec Zhang Xiulan) Od 15. aprila do 21. letošnjega leta 30 nacionalnega tedna propagande za preprečevanje raka.Da bi popularizirali znanje o zdravju proti raku, izboljšanje javnega preprečevanja raka in nadzora ozaveščenosti ter izboljšanje zdravstvene ravni celotnega ljudstva, se je javni dobrobit v zvezi z medicinskim pregledom CI Ming v skupnosti Jiaming Tongcheng v okrožju Chaoyang vstopil v skupnost Jiaming Tongcheng 19. aprila. za izvajanje vrste zdravstvenih storitev.
Nedavno objavljena “Ci Ming Peking · 2023 Zdravstveni pregled Big Data Book” je razvidno, da je v raziskovalni množici v analizi Cimicona leta 2023 stopnja odkrivanja okužbe H. pylori znašala 19,4%.Med njimi je bila stopnja odkrivanja moških 21,0%, stopnja odkrivanja žensk pa 17,5%.Okužba Helicobacter pylori je tesno povezana s pojavom številnih bolezni prebavnega sistema.
Med to dejavnostjo je zdravnik in posebni strokovnjak za medicinski pregled CIMING, Zhao Xiaojun, namestnik glavnega zdravnika Pekinške kemijske bolnišnice Kapitalne medicinske univerze, Zhao Xiaojun, namestnik glavnega zdravnika oddelka za gastroenterologijo, oddelek za gastroenterologijo in gastroenterologijo, in zagotavljajo zdravstvene storitve, kot so znanstveni želodčni in črevesni trakt skupnosti, in zagotovili zdravstvene storitve, kot je zdravstveno posvetovanje, da bi prebivalcem pomagali odkriti potencialne zdravstvene težave pravočasno za izboljšanje samopostrežne oskrbe.Spletno mesto prireditev je nudilo tudi svetovalne storitve Helicobacter Pylori, s katerimi sta prebivalcem pomagala pri zgodnjem pregledu in zgodnjem pregledu in zgodnjem zdravstvenem zdravljenju.Strokovnjaki CIMING izpita so opomnili, da bi morala populacija z visokim tveganjem izvajati gastroskopijo vsakih 2 do 3 leta, navadni ljudje pa vsako 1 do 2 leti izvajajo pravočasno presejalni test.
V intervjuju za prizorišče je Zhao Xiaojun poudaril, da je mogoče varovati ali grozno varovati ali grozno. Leto preživetja napredovanja raka prebavnega trakta je le 30 30 let preživetja 30 30 let.Trenutno je javno preventivo in zgodnje presejalno ozaveščenost šibka. Diagnoza in zgodnje zdravljenje “je globoko zakoreninjena v srcih ljudi, kar pomaga celotnemu ljudske zdravstvene pismenosti.Teng Zhuoyi, namestnik direktorja skupnosti, je dejal, da je bila takšna javna blaginja sprožena za zagotavljanje intimnih in priročnih zdravstvenih storitev za prebivalce skupnosti, da bi pomagali izboljšati ozaveščenost o preprečevanju bolezni.Ta dogodek je pritegnil več kot sto prebivalcev skupnosti, ki so sodelovali Znanje o preprečevanju bolezni in zdravstvene oskrbe prebavil in upanja, da bomo takšne dejavnosti organizirali v prihodnosti. Od aprila do junija letos je bila v celoti predstavljena zdravstvena sezona CIMING -a.Poleg tega bo CIMING zdravstveni pregled izvedel tudi več kot sto “petih dogovorov” (vstopila v agencije, vstopila v podjetja, vstopila v skupnost, vstopila na podeželje in vstopila v kampus) Nacionalne dejavnosti javnega varstva po vsej državi, tako Zdravstvene storitve visoko kakovosti bodo koristile in širše regije.
V zadnjih 22 letih je Ciming -ov medicinski pregled vedno ohranil prvotni namen “zaupanja v kakovost, orientirano” in poslanstvo “Zaščiti zdravja Kitajcev”. na primer “brat”, vesoljski strokovnjaki in primer pekinga.Šolska tekma
Poročilo/povratne informacije

By ksyida