Yunnan Net News (Reporter Zhao Gang) 18. aprila, CACA (Kitajsko združenje za protikacene), Tour predavanje, ki ga sponzorira Kitajsko odbor za tumorsko dihanje protikacele in je gostila Kunming Medical University First Associated Hospital Strokovne brezplačne klinike se izvajajo na spletu.Namen dejavnosti je nadaljnje izboljšanje preprečevanja in nadzora raka pljuč v moji državi ter spodbujati izmenjavo in uporabo najnovejših rezultatov raziskav.
Kot začaran tumor z večjo incidenco in smrtnostjo na svetu je bil pljučni rak vedno v središču pozornosti in težav pri raziskavah v medicinski skupnosti.Od 15. do 21. aprila 2024 je 30 nacionalnih propagandnih tednov za preprečevanje raka “celovita politika znanstveni protikancer.”
Istega dne so brezplačne posvetovalne dejavnosti s temo “Preprečevanje in nadzor raka” združile strokovnjake na različnih področjih.Bolniki so pridobili diagnostična mnenja najvišjih strokovnjakov prek platforme Yunnan Medicine.
V naslednjih akademskih izmenjavah so strokovnjaki in znanstveniki iz respiratornih, torakalnih kirurgij, onkologije in radioterapije iz vse države, v množici razprav in izmenjav okoli upravljanja s smernicami pljučnega raka in CACA ter delili strategijo celovitega zdravljenja pljuč rak.
Edinstvenost te dejavnosti je, da bo multidisciplinarna navzkrižna integracija preprečila in nadzor nad pljučnim rakom bolj celovita in podrobna.Dogodek je bil deležen široke pozornosti in skoraj 2000 ljudi si ogledate na spletu.
Poročilo/povratne informacije

By ksyida