17. aprila je tema#4 4 4 4 1.000 juan#1.000 juan#povzročila vroče razprave med netizeni.Po besedah ​​kitajskega sodnika je fant v Guangzhouu (Huain priimek) nakupoval v lokalnih dnevnih potrebah in našel kruh, ki je poteklo en danPred nekaj dnevi je okrožje Baiyun v mestu Guangzhou v provinci Guangdong izpustilo civilno sodbo v Guangzhouju.(Novice 17. aprila, Dahui News)
Posnetek primerov omrežja kitajske sodne dokumente
“Za en dan je bil kaznovan,” majhno vprašanje “, in stranke so vedele, da ga bodo še vedno kupili.
Kakorkoli že, z vidika varnosti hrane to vedenje trditve vsekakor ni arogantno.V skladu z “Zakon o varnosti hrane Ljudske republike Kitajske”, če potrošnike poškodujejo živila, ki ne izpolnjujejo standardov varnosti hrane, lahko od operaterjev zahtevajo odškodnino za izgube, ali pa lahko tudi zahtevajo proizvajalce, naj plačujejo desetkrat oz trikrat nadomestilo;Zato so trditve potrošnikov razumne.
Podobni primeri so se zgodili tudi avgusta 2022. Drugi potrošnik Xiao LI je zaprosil jogurt v supermarketu, da izteče eno minuto, da nadomesti 1.000 juanov, po mediacijiVidimo, da je en teden potekla, vendar je tudi en dan ali eno minuto poteklo. “
V življenju smo bolj ali manj naleteli na nekaj težav s hrano.Toda v resnici je manj potrošnikov, bolj so nanjo pozorni.Ko lahko vsi sodelujejo pri nadzoru varnosti hrane, se skupaj kaznujejo, ko se pojavijo skupaj, tako da se bodo takšni incidenti zgodili manj.
Poleg tega prodajo iztekovanih živil dejansko odraža malomarnost upravljanja blaga v supermarketu s strani.Pri vsakodnevnih operacijah je najpomembnejša naloga osebja preveriti rok trajanja vsakega izdelka, zlasti živil, kot so kruh in mlečni izdelki, kot so kruh in mlečni izdelki.Da bi zagotovili varnost hrane potrošnikov in se izognili polemiki, ki jo povzroči rok trajanja, se celo en dan vnaprej odpravijo s polic, da bi se spopadli z vso hrano.To je vredno promocije in učenja.
(Vir: Polar News)
Poročilo/povratne informacije

By ksyida