“Poročevalec vrednostnih papirjev” je iz skupine Wanda izvedel, da je Wang Jianlin, predsednik skupine Wanda, v govoru na Shenzhenovi borzi 15. aprila dejal, da bo “Wanda reklama šla v nepremičnine”. nimajo težkih sredstev.

■ Naš novinar Wang Lixin

“Kitajska nepremičnina je dosegla pregibno točko uravnotežene ponudbe in povpraševanja, minelo je visok dobiček ležanja in zaslužka.” 15., da Kitajska ni podprla finančnih produktov, ki imajo dolgoročne naložbe v nepremičnine.Čeprav se model težkih sredstev lahko še razvija, je težko povečati lestvico.

“Zastavili smo si cilj. V 5 letih smo prebavili Wandovih 70 milijonov kvadratnih metrov prodaje. Mogoče 5 let pozneje Wanda Plaza ne bo imela težkih sredstev.” Ne bo v petih letih.

“Najbolj osupljiv posel je, da porabi denar drugih za svoje podjetje.”

Omeniti velja, da je skoraj Wanda Osebe dnevno povedal vrednostne papirje, da Wang Jianlin ni bil zadovoljen s ceno delnic Wanda Commercial.

“Narediti lahka sredstva za pospešitev hitrosti razvoja”

“Čeprav se model sredstev lahko še razvija, je težko povečati. Če želite hitro razširiti lestvico, moramo preoblikovati svetlobna sredstva.”

Dejansko je januarja letos v sodelovanju s štirimi investicijskimi institucijami na osnovi svetlobnih sredstev, ki temeljijo na lahkih sredstvih, vložili 24 milijard juanov za vlaganje v 20 Wanda Squares. in upravljanje.Vendar pa je po cilju Wang Jianlina to le začetek Wanda Light Sredstva.

“Konec letošnjega leta bo Wanda odprtje trga doseglo 135, kar je največja lestvica, ki je dovolj velika.”

Vendar z vidika širitvene lestvice Wanda pristajalni projekt ni v celoti koncentriran v mestih prve in druge vrste z visoko najemnino najema stanovanj.

“To ni globoko razumevanje nepremičnin. Ključni kazalnik nepremičnin ni raven stanovanjskih cen in najema enote enote. Ker so cene projektov v mestih prve in druge in druge dražje in naložbe so dražje večji.Iz analize dohodkovnih podatkov kinematografske linije Wanda je več kot 70%rasti iz mest tretjega in četrtega, donosnost naložbe pa ni nižja kot v velikih mestih. Wanda za razvoj.

Poleg tega je Wang Jianlin z finančnega vidika izračunal tudi račun.Dejal je, da so s finančnega vidika tudi lahka sredstva zelo dobra, skupni dobiček obeh trgovin z lahkimi sredstvi pa je enakovreden težki trgovini.Ob predpostavki, da lahko standardna prodajalna svetlobnih sredstev doseže 100 milijonov juanov na leto, dve trgovini sta 200 milijonov juanov na leto, Wanda pa lahko razdelite na 70 milijonov juanskih najemnikov.Standardna trgovina s težkim prenašanjem je tudi 100 milijonov juanov v najemnini, odštevanju stroškov upravljanja in odbitku davkov.

Omeniti velja, da v strategiji, ki je usmerjena v svetlobno sredstva Wang Jianlin, posveča več pozornosti mejnim učinkom, ki jih prinaša Wanda -ova komercialna svetlobna sredstva.Izjavil je, da se za kino Wanda, ki je navedena na borzi Shenzhen, večina kina odprta v Wanda Plaza.Število Wanda Plaza se je razširilo, poleg tega pa lahko prinese tudi več sredstev za Wandine O2O in internetne finance.

Čez 5 let ne bo težkega premoženja

V cilju preobrazbe Wang Jianlina Wanda v 5 letih morda ne bo več imela težkih sredstev in popolnoma lahkega premoženja.

Povedal je, da ima Wanda lahka sredstva dva strateška cilja: ena je 400 do 5 milijonov plaza leta 2020;

Wang Jianlin je dejal, da je bil prvotni model premoženja, ki smo si ga zastavili, odpreti od 240 do 250 kvadratov do leta 2020, število pa se skoraj podvoji.”Na tisoče tisoč Wanda Plaza bo narejenih leta 2025. Vsi si ne upajo verjeti, da lahko Wanda po 5 letih v enem letu odpre 1 milijon kvadratnih kvadratov? Wandava usmrtitev, še posebej 5 let. Pet let kasneje, ali sem danes resničnost. “

Sodeč po nedavnih ciljih, Wanda načrtuje, da bo v letu 2016 odprla 5 Wanda Squares, od tega je več kot 20 lahkih sredstev.Po letu 2017 bo Wanda vsako leto ohranila hitrost vsaj 5 Wanda Plaza, od tega 40 lahkih sredstev.

Wang Jianlin je za nepremičnine dejal, da če dve tretjini čistega dobička podjetja izhaja iz nepremičnin, to podjetje ne more več poklicati nepremičninskih podjetij, zato nameravamo tudi odstraniti Wanda Commercial Real Estate Co., Ltd. Beseda “Resnično” Estate “je postala Wanda Commercial Investment Company ali komercialna družba za upravljanje naložb. Za uresničitev nepremičnin bo tudi uresničila celovito preobrazbo komercialnih nepremičnin Wanda.

“Vzpostavitev kanalov za financiranje lahkih sredstev”

Omeniti je treba, da bo Wanda, če se bo letos odprla 26 Wanda Plaza, imela več kot 25 milijonov kvadratnih metrov.Poleg tega ima Wanda zdaj več kot 90 milijonov kvadratnih metrov zemljiških rezerv, od katerih je načrtovana nepremičnina več kot 20 milijonov kvadratnih metrov.Za tako ogromno podjetje za komercialne nepremičnine pritisk o dokončanju popolnoma lahke preobrazbe v zadnjih 5 letih ni majhen, še posebej, od kod prihajajo uvedena sredstva?

“Wanda Commercial Real Estate se na svetlobno sredstva ni nenadoma krasna, kot so si vsi predstavljali, ampak korak za korakom. Od modula za stroškovni standard, prometnega projekta in informacij o gradnji gradnje do ustanovitve kanalov financiranja je bilo vrženo Več kot eno leto.

Glede tam, kjer Wanda sredstva delajo lahka sredstva, je Wang Jianlin dejal, da je eden zunanji kanal, drugi pa vzpostavitev notranjega finančnega cevovoda.

Wang Jianlin je razkril, da so z vidika zunanjih cevovodov vlagatelji, kot so skladi, zavarovanje in drugi institucionalni vlagatelji, zdaj podpisali 25 zavezujočih projektov.

V gradnji notranjega financiranja je Wanda ustanovila svoje podjetje E -Commerce za pridobivanje hitrih podjetij za plačilo.

Trenutno Wandini izdelki za upravljanje bogastva resnično vlagajo v subjekte in lahko ustvarijo resnične donose.”Vsako leto nameravamo vlagateljem dati približno 6%denarnih donosov, se ukvarjamo z Wanda Plaza v 5 ali 7 letih in dohodek delimo vlagateljem.”

Wang Jianlin postavlja dve metodi za izhod trga Wanda, kapitalizacijo ali prodajo.Dejal je, da Kitajska pilotira REITS.Tudi če takrat ne storite REITS, bo trg zrel 5 let pozneje, najemnina je razmeroma visoka in lahko prodate ugodno ceno. doseči vsaj več deset odstotkov.

By ksyida