Yum!

Byksyida

Maj 23, 2024 #Yum!

14. maja je kitajska gostinska družba Yum in China Trade Trade Corporation in China Trade Corporation v Pekingu organizirala okvirno sporazum o strateškem sodelovanju. Partnerstva.Obe stranki bosta združili moči za doseganje sodelovanja pri razvoju prodajnih mest, dobavnih verig, blagovnih znamk in trženja, da bi dosegli medsebojno korist in win -Win.Razvojna sila visoko kakovosti, ki jo je prinesla ta čas, bo vnesla novo kinetično energijo v razvoj razvoja okrožja KFC, Pizza Hut in drugih Kitajskih blagovnih znamk, skupaj gradijo novo vrsto modela gospodarskega sodelovanja za okrožno gospodarstvo in opolnomoči lepo življenje in podeželsko življenje.

Podpis strateškega sodelovanja Yum!V skladu s sporazumom o sodelovanju bodo trgovine z visoko kakovostjo, kot sta KFC in Pizza Hut, hčerinska družba Kitajske, vstopila v obtočne kanale, kot so supermarketi, komercialni okrožje Xingyue, ki so v okviru poslovne in marketinške poslovne skupine. Obsežna storitev mestnih in podeželskih komercialnih projektov in potrošnikom prinaša odlično izkušnjo storitve.

Po prvem četrtletju finančnega poročila 2024, ki ga je objavil Yum!Širitev hitre in dobre trgovine je zaupanje v pospešeni razvoj Yumsham Kitajske.Hiter razvoj Kitajske je zagotovil ogromno priložnosti za hitro širitev. Razširiti v različnih mestih v različnih mestih in izpolnjevanje potrošniških vse bolj raznolikih potreb z inovativnimi scenariji in modeli potrošnje.

Večina mest z nizko linijo je težko mesto Yum!Podjetje uporablja majhne trgovine za prožno vstopanje v mestih z nizko stopnjo.V prvem četrtletju sta dve odprti trgovini na Kitajskem uporabljali majhno trgovino predstavil model “Fine Attack Shop”, ki je manjši od standardne trgovine Pizza Hut, vendar ima več gostinskih prostorov in menijskih možnosti kot satelitske trgovine.Ta model omogoča Pizza Hut, da poveča gostoto trgovine v mestih na visoki ravni in bolj prožno vstopa v manjša mesta.

V mestih z nizko hitrostjo ima Kitajska ponudba in trženjsko trgovino in distribucijske prednosti in profesionalne prednosti Strateška podjetja: gradnja in delovanje infrastrukture “in” digitalna dobavna veriga in blagovna trgovina “so se osredotočili na ustvarjanje spletne in brez povezave, navzdol vezi industrijskih izdelkov, kmetijskih izdelkov, ki vstopajo v mesto, in v postrežbi z dvema stranskima omrežjem mestnega in podeželskega obtoka območja.

By ksyida