Ste slišali za profesionalno zaprto osebo? , Te tretje osebe imajo celoten nabor zaprtih trgovin: najprej izvedite promocijske dejavnosti z nizkimi stroški, da bi pritegnile starše; “. Poznajo zakone in ustrezne pravila in predpise, uporabljajo vrzeli politike, pristojbine za storitve zaračunavajo in pomagajo ustreznim institucijam” Shell Golden Cicada “.” Operacija je v skladu z ustreznimi predpisi in procesi, kar je tudi glavni razlog, zakaj je glavni razlog, zakaj Potrošniki pogosto zagovarjajo svoje pravice.”

Gao Shuhua, glavni komentator polotoka Celoten medij

Predplačniška kartica že nekajkrat ni bila uporabljena za vodenje trgovine in potrošnikom trenutno ni enostavno braniti svojih pravic.

“Professional zaprte trgovine” uporabljajo svoje bogate poslovne izkušnje in pravno znanje, da pomagajo slabim trgovcem, ki prilagodijo prilagojene carinske trgovine in načrte za utajo dolga ter prevzamejo kasnejše zadeve za zaščito pravic potrošnikov, jim pomagajte pri vodenju, “Golden Chan Shell” , ta postopek, ta postopek, ta postopek, ta postopek. družbe, poškodovane samozavesti potrošnikov in prinesla kritiko k integriteti celotnega gospodarstva in družbe.

Tako imenovano bogastvo se premika, nezakonit dobiček in nekdo pomaga, da se izognete pravnim sankcijam. Naj šef zasluži 20 milijonov juanov, “profesionalna zaprta trgovina” pa lahko dobi plačilo od 10 do 30 % celotnega dolga.Še bolj zaskrbljujoče je, da so “profesionalne zaprte trgovine” ustanovile sivo industrijo.

To, kar počne “profesionalna zaprta trgovina”, je še poslabšala brezvestno občutek zaupanja potrošnikov v predplačniški model, objektivno vplivala na trgovine z običajnimi operacijami in naredila tiste, ki resnično pridno poslujejo.Poročalo se je, da je izobraževalna ustanova za preživetje v konkurenci neradi spremenila model polnjenja v mesečno plačilo. “” Odlična promocija “je ugrabila veliko število študentov.Tako imenovana “velika promocija” je “nori srp”, dvignjen pred trgovino, potem ko je prevzela “profesionalna zaprta trgovina”.Po njihovem nabiranju in dobičku je bila trgovina zaprta, ne le otroci niso mogli prevzeti pouka, ampak so visoke šolnine, ki so jih plačali starši, postale tudi “mesne žemljice in psi.”

Takšni dogodki, kot so takšni dogodki, se vedno znova uprizorijo, seveda ne bo omogočil, da potrošnikom zlahka posredujejo svoje zaupanje.Nesrečenost do nepoštenih podjetij je običajna poslovna podjetja pokopala.Ni več mogoče dovoliti, da “profesionalne zaprte trgovine” in slaba podjetja še naprej sklenejo zlo. pravno državo.

Naj bodo potrošniki pošteni in zagotovljeni potrošniški okolje ter ustvarili preživetje najmočnejšega, uspešnega in pozitivnega rastnega okolja za poštene trgovce ter “predpise o izvajanju zakona o varstvu pravic”, ki se bodo izvajali julija letos Nato se je “školjstvo Jin Chana” končalo na francoskem odprtem.

Posebni komentator Jiang Debin

Poškodoval si me brez prigovarjanja.”Potrošniki so utrpeli zlonamerno zaprto trgovino in so bili prisiljeni prenašati gospodarske izgube, vendar so se zaradi” trgovine zaprte v karieri “soočili z dilemo zaščite pravic. Tudi če so zmagali , dolžnik se je zavzemal za pot in odlično spoznal “Zlato granatiranje cikade”. se boji vrele vode. “

Potrošniki niso samo izgubili denarja, ampak so mučili tudi svoj duh.Poleg tega so “zlonamerne zaprte trgovine” ustanovile industrializacijo.Na dolgi rok je uničil zdravo tržno okolje, oblikoval slab kovanec za izgon dobrih kovancev in bil nepošteno do poštenih operaterjev.

Zlonamerno zaprtje trgovine je denar, ki strmi v žep potrošnika in namerno pusti, da “profesionalna zaprta oseba” deluje, da poveča težavnost zaščite po pravicah potrošnikov.Ker je trgovina, ki je vključena v zlonamerne zaprte trgovine, predhodno plačani poslovni model, imajo potrošniki vnaprej veliko porabo za ponovno polnjenje in obroke ter so v pasivni situaciji, tako da je “profesionalna zaprta trgovina” izvrtala prazno.Zato morajo regulativni organi za zdravljenje zlonamernih zaprtih trgovin “premagati kače in se boriti proti sedem centimetrov”, nadzorovati kapitalsko verigo, strogo standardizirati predplačniški mehanizem in prisiliti izvajanje tretjih bančnih depozitov v panogi in sprejeti obrok Plačilo porabe in obrokov, da bi trgovci preprečili, da bi bili v primeru zlorabe trgovcev predplačniške.

Trgovec ni mogel vnaprej preplaviti in izgubil vzvode sredstev. Vzemite običajni postopek zaprte trgovine in ne morete zasesti preostalih sredstev potrošnikov.Če ima trgovec kršitve zakonov in predpisov, ga kaznuje po zakonu in ga vključi v “črni seznam”, v določenem obdobju postavil prepovedano obdobje in prepoveduje komercialne dejavnosti.Hkrati bi morali potrošniki povečati tudi svojo pozornost, ne zlahka zapeljujejo s promocijami trgovcev, se poskušajo izogniti velikemu polnjenju in plačati predplačniško v predplačniškem v neenakomernih trgovinah, da bi zmanjšali verjetnost goljufanja.

(Avtor je sedanji recenzent, raziskovalec na Panshi Global Economic Platform Research Institute)

Posebni komentator Song Shoushan

Ko ga je videl iz Zhu Louja, videl svoje banketne goste in videl, da se je njegova zgradba propadla “, se to pritožuje, da se zdi, da se” aijiangnan “vzpona in padca uporablja v trenutnem poslu. Na nekaterih območjih, kjer prevladuje predplačniška poraba, trgovina, trgovina Morda je danes na terenu živahne in nemirne promocije, naslednji dan je veliko denarja. Morate zmagati, vendar preprosto nimamo denarja. “Zdi se, da potrošniki le potrošniki le le za na videz” razumni “in prepleteni seriji dejanj, ki se lahko zdijo samoumevna, tako da trgovca celo neposredno trguje” po ” dobro “, je skupina, imenovana” Professional zaprta trgovina “.

No, prvotno je dobiček in denar.Vendar nastanek “profesionalnih zaprtih trgovin” ni samo v vrzeli zakonov in politik vrtanja, ampak tudi nekakšno “goljufijo” vedenje.

“Profesionalne zaprte trgovine” ne le resno vplivajo na zaupanje javnosti, ampak tudi motijo ​​normalno tržno ekonomično naročilo.Po eni strani javno vedenje potrošnikov zahteva zdravo in varno tržno okolje.Trenutno je poslovni model predhodno plačan. Eden bo “predplačniško”.Vendar je nastanek “profesionalnih zaprtih trgovin” resno pretresel zaupanje potrošnikov.Po drugi strani pa v tržnem gospodarstvu ni pogodbenega duha in je izgubil temelj medsebojnega zaupanja.Če se “profesionalna zaprta trgovina” spretno zgrabi, vendar se z njimi ni mogoče obravnavati, bodo uničena osnovna pravila in normalno poslovno okolje tržnega gospodarstva.

Zdi se, da je delovanje “Professional zaprta trgovina” “brezhibno”, ali je res nemočno?Na primer, ali je mogoče imeti odgovornost prejšnjega zakonitega človeka? Ali lahko to očitno, ko je poslovni subjekt nadomeščal, ali lahko relezijski oddelki okrepijo in pregledajo, če nadzor nad tržnimi zmogljivostmi, če nadzor nad tržnimi zmogljivostmi, če nadzor nad tržnimi operacijami, ali je to, da poslovni subjekt, če nadzor nad tržnimi zmogljivostmi, če nadzor nad tržnimi operacijami, če nadzirajo tržnemu delovanju? je okrepljen in vrzeli so blokirani, preprečili bodo stvari, ki zavajajo potrošnike.

Trenutno natančno pokvarjeno “profesionalno zapiranje” ne varuje več potrošniških pravic, poleg tega pa je treba ohraniti dobro poslovno okolje z dejanskimi dejanji.

(Avtor je izredni profesor na Šoli za medije Qingdao Univerze za znanost in tehnologijo, oseba, zadolžena za raziskovalni center za medije in socialni razvoj)

@: Lu laiming:

To ni sivo območje, ampak črno cono.Če veste, da je poslovno tveganje porušeno, nato pa spodbudi porabo za izvedbo kroga promocij, v kratkem času znižajte denar, ki ima značilne značilnosti goljufij in bi moralo biti kriminalne.V tem primeru je težko imeti dober učinek, če ga obravnavajo v skladu z običajnimi civilnimi spori in potrošniškimi spori.

@工 工 工 工:

Delovanje “profesionalne zaprte trgovine” in z njimi povezanih podjetij je na račun škode pravicam in interesom potrošnikov.Vendar v resnici obstaja veliko težav pri upravljanju. Izvedite nepremičnino.Upravljanje je učinkovitejše, ustrezne stranke pa morajo okrepiti sodelovanje in izboljšati ukrepe upravljanja.

@新 新:

Da bi blokirali ta usta, je treba povečati kazen nepoštenega, tako da se korporativni pravni predstavniki ne upajo premisliti po svoji volji, temveč morajo tudi vzpostaviti sistem nadzora sklada in pregledovanja informacij za posebne panoge predplačila Da bi se poslovanje in spremembe podjetja lahko sledili.Profesionalne zaprte trgovine, “Vojaška oddelka za pse” Gan Dangdang, se zanašajo na tveganja za cepljenje, da bi dobili, kar je potrošnikom omogočilo, da jedo neumne izgube in postanejo blatna voda na trgu.Za upravljanje moramo na dnu kotlička vzeti način plače.

@Ljudje dnevno:

V končni analizi je “profesionalna zaprta trgovina” zaprla trgovino, vendar ni mogla zapreti svoje pravne odgovornosti.Šele z zapiranjem umazanih vrat “profesionalnih zaprtih trgovin” z zakonom lahko bolje zaščitimo pravice in interese potrošnikov.

By ksyida