Na farmacevtski botanični vrtni kabini Guangxi državljani izdelujejo vrečke.Organizacijska konferenca
Ljudski dnevnik na spletu, Nanning, 11. aprila (Chen Yan, stažist Huang Xi) 11. aprila, “Guangxi 3. marca 3. marca v Guangxiju 3. marca, je Co -CO -sponzorira propagandni oddelek odbora stranke avtonomne regije, avtonomno Regija Tradicionalna kitajska medicina in CDC avtonomne regije · Glas zdravja pomlad “Glavni dogodek Qingxiu Shan je potekal v Nanning. Državljani so izvedeli za kulturo kitajske medicine in zdravstveno kulturo v procesu” prehranjevanja, pitja in zabave ” .
“Guangxi, 3. marec · Zvok zdrave pomladi” Zdrave kulturne propagandne dejavnosti so ena od pomembnih vsebin slovesnosti otvoritve otvoritvene slovesnosti “Marca marca Guangxi” leta 2024.Dejavnost se je nadaljevala do 13. aprila, s temo “kakovosti zdravja, izboljšanje življenja!”, Da bi pokazali razvojne rezultate zdrave industrije, popularizirali in spodbujali zdravo kulturo, zagovarjali civilizirani in zdravi življenjski slog ter pomagali gradnji zdrave Guangxi.
Na stojnici mednarodne medicinske bolnišnice v Guangxiju državljani doživljajo akupunkturno terapijo Zhuangyi.Organizacijska konferenca
Letošnji “Guangxi 3. marec · Zdravstveni pomladni glas”, ki poudarja elemente nacionalnih značilnosti Guangxi, tradicionalne kulture in zdravstvene in zdravstvene elemente, vzpostavijo veliko izkušnjo razstave zdravstvene industrije, Zhuoyao in druge nacionalne medicine, ki niso bile na nacionalni medicini, razstavne izkušnje, celovita izkušnja Zdravstvene in kulturne izkušnje itd. Naj širša javnost izboljša občutek dobička v dvosmerni interakciji in potopni izkušnji ter spodbuja civiliziran in zdrav življenjski slog, da postane kulturna zavest množic.
Posebne značilnosti velikega področja izkušenj z zdravstveno industrijo so osredotočiti se na prednosti in značilnosti Guangxijevih zdravstvenih in zdravstvenih področij, razvijati novo produktivno produktivnost v skladu z lokalnimi razmerami, bolje služiti raznolikim zdravstvenim potrebam množic in pomagati visokim – Kakovostni razvoj Guangxijevega gospodarstva.Pokazovanje sistema za aktivne zdravstvene storitve avtonomne regije, ki se zanašajo na aktivne zdrave platforme v oblaku, aktivne zdravstvene mobilne terminale “5+1” aplikacija, zagotavljajo “zdravstveno magično ogledalo” v napravi, nosljive opreme, prehranske obroke za zmanjšanje maščob itd. Izkušene izkušnje, razumevanje in prakticiranje aktivnega zdravja.Razvoj lokalne industrije zdravilnih materialov, kot so “GUI Shiwei”, razstava “GUI Medicina Diet”, Izvajati identifikacijo zdravilnih materialov, misijo za učinkovitost itd. Izberite Guangxi Tradicionalna kitajska medicina (Nacionalna medicina) (Nacionalna medicina) Kategorije zdrave prehrane z značilnostmi, okrasne izkušnje so dobre in imajo določeno vrednost učenja in promocije za množice, da bi okusile izkušnje, popularizirale koncepte in metode in metode zdravja Skrb za tradicionalno kitajsko medicino (Nacionalna medicina) in spodbujanje globokega vključevanja proizvodnje in raziskav.
Prva pridružena bolnišnica Univerze Guangxi v tradicionalni kitajski medicini kaže zdravilni obrok.Organizacijska konferenca
Nacionalno medicinsko izkušnjo izkušenj v glavnem kaže na množico nematerialne kulturne dediščine, kot so terapija z bambusovimi tanki, medicinska linijska točka moksibustion, uporabljena terapija in valjanje, pa tudi proizvodnja zdravil, čaja, kitajske medicinske vrednosti, vrele kitajske medicine, Dišeče žemljice itd. Izkušnje, dajejo vso igranje pomembne vloge tradicionalne kitajske medicine (etnična medicina) preprečevanja in zdravljenja bolezni ter še naprej obogatijo izobraževanje izobraževanja farmacevtske kulture Zhuangyao.
Na razstavnem območju zdravstvenih kulturnih celovitih izkušenj številne enote okrožnega zdravstvenega sistema uporabljajo svoje platforme za kulturne vire za javnost za izvajanje zdravih kulturnih in kreativnih izdelkov, zdravih življenjskih navad, izkušnje z zdravo življenjsko dobo, interaktivno udeležbo v zdravstveni igri, zdravo slepo škatlo. ” Razstavljanje gledanja “in tako naprej. Zdravstvene in kulturne dejavnosti spodbujajo popularizacijo znanstvenih zdravstvenih konceptov in znanja o znanju o zdravstveni pismenosti.
Na razstavnem območju ljudske bolnišnice avtonomne regije so državljani na vrsti, da doživijo “zdravo čarobno ogledalo”.Organizacijska konferenca
Medicinsko in zdravstveno osebje iz izobraževalnega centra za zdravstveno in zdravstveno propagando v avtonomni regiji, ljudske bolnišnice avtonomne regije, prve pridružene bolnišnice Univerze Guangxi v tradicionalni kitajski medicini, bolnišnice Ruikang, povezane z univerzo Guangxi v tradicionalni kitajski medicini, Guangxi, Guangxi, Guangxi Mednarodna bolnišnica, farmacevtski botanični vrt Guangxi in drugo zdravstveno osebje.
Spletno mesto dogodka.Organizacijska konferenca
Guangxi se od leta 2019 zanaša na nacionalni tradicionalni festival “Guangxi” in je že 6 zaporednih dejavnosti “Guangxi Spring” Guangxi pomladi “Guangxi Glas of Health Spring”. , izvajajte skupino zdravstvenih in kulturnih dejavnosti, ki jih množice radi vidijo, izstrelijo skupino zdravih kulturnih del, ki so blizu zdravemu življenju in močni umetniški okužbi, ter izberite in gojijo skupino zdravstvenih in kulturnih talentov z visokimi kulturnimi dosežki in ljubeznijo Zdravstvena znanost.) Naj ljudje uživajo bolj in boljše zdravstvene in zdravstvene storitve ter nenehno izboljšujejo zdravstveno pismenost in zdravstveno raven ljudi.
Trenutno “Guangxi 3. marec • Glas zdravstvenega pomladi” postopoma postaja visoka pokonci vseh strank, ljudi, ki imajo radi množice, in imajo blagovno znamko z značilnostmi Guangxi, da koristijo blagovni znamki ljudi in postanejo čudovito podjetje kartica za gradnjo zdravstvene in zdravstvene kulture.
Poročilo/povratne informacije

By ksyida