Vir: prstan za domači aparat

Odločno nasprotujte, da nekateri proizvajalci domačih aparatov pod krinko “izdelki za domače naprave imajo garancijsko obdobje” in se ukvarjajo s promocijsko promocijo “zamenjave starega novega” Izgovor za spodbujanje uporabnikov, da spremenijo nove domače aparate. Da mora industrija domačih aparatov imeti vitalnost zdravega in trajnostnega razvoja.

Yang Jia ||

Nedavno

Dolgo časa imajo domači aparati, kot trajne izdelke za široke potrošnje, enak izdelek “rok trajanja” ali “svežega obdobja”, kot je hitro -pijača in hrana.Učinkovitost povezanih delov in strojev domačih aparatov, ki je v garancijskem obdobju oslabljena, povečanje porabe energije in celo tveganje za nevarnosti varnosti, kot sta uhajanje in ogenj.Vendar pa so mnogi proizvajalci domačih aparatov v zadnjih 30 letih zasedeni pri prodaji blaga in oropanja podjetij in niso znanstveno popularizirali in uporabniško izobraževanje za javnost in potrošnike.

V zadnjih letih so zaradi vpliva povečanja inventarja trga delniških aparatov številni proizvajalci naprav za uporabnike začeli spodbujati koncept “garancijskega obdobja za domače aparate” in celo pokazati vrsto “starega agena Storitve “Stari izdelki za domače naprave. Tveganja, kot je velika poraba energije in se je enostavno razjeziti.V tem procesu so številni proizvajalci neposredno popularizirali znanje o “domačih aparatih in garancijah” in “so stari novi” dejavnosti poslovne poslovne promocije zamenjali s trgom domačih aparatov in neposredno združeni, da se mnogi potrošniki počutijo “neprijetno” v svojih srcih.

Zaradi tega mnogi potrošniki menijo, da so v zadnjih dveh letih številni proizvajalci domačih aparatov promovirali znanje o “garancijskem obdobju” domačih aparatov, da bi vodili in celo utripali potrošnike, da bi “spremenili nove domače aparate” in “kupili več novih domačih aparatov ” vnaprej.V zvezi s tem je domači krog, da je v starih aparatih “garancijsko obdobje”, v starih aparatih pa je potrebno. Vzemite pobudo za spremembo novih domačih aparatov za nadgradnjo kakovostnega življenja, kar ni problem;

Razlog, zakaj imajo številni potrošniki mnenja, imajo ideje.Največji problem je, da ustrezni proizvajalci ne morejo preprosto delati za profesionalno delo znanja o popularizaciji domačih aparatov in se neposredno zavezujejo s podjetjem s starimi modnimi novimi promocijami.Ker “domači aparati imajo garancijsko obdobje”, morate takoj spremeniti nove domače aparate.Tudi nekateri izdelki za domače naprave po 10 letih niso bili slabi in naj bi takoj spremenili tajvanske nove domače aparate.Te smernice javnega mnenja bodo povzročilo skupino notranjega nelagodja potrošnikov in celo ogabno.

Kot trajni potrošniški izdelek imajo domači aparati “garancijsko obdobje” kakovosti.Po uporabi elektronskih komponent številnih izdelkov za domače naprave bo resnično povzročil vrsto težav, kot je povečanje porabe energije v postopku uporabe, pa tudi varnost, kot sta uhajanje in požar. Dovoli več družin in uporabnikom, da razumejo in poznajo nekaj naključnih škode, ki jo je družina povzročila dolgotrajna uporaba starih aparatov.

Stari aparati, ki so bili več kot 10 let, niso uspeli, ali jih lahko še naprej uporabljajo ali pa jih je treba takoj spremeniti v nove domače aparate.Vendar pa je dolgotrajna kitajska tradicionalna prizadevnost in družinska kultura povzročila, da so številne družine ustvarile navado, “dokler izdelki niso slabi, jo bodo vedno uporabljali”.Ni realno in težko spremeniti to navado z znanstvenim znanjem in celo obveznimi standardi.

V zadnjih letih, ki se osredotoča na domače aparate, “nadomeščena s starimi”, je to tipična promocija podjetja. Stara zamenjava domačih aparatov.Od začetka letošnjega leta je nacionalna raven znova predlagala, da je nova politika potrošniških dobrin, kot so domači aparati, vodila tržno delovanje in širitev proizvajalcev domačih aparatov.Vendar, ali so potrošniki vpleteni in se odzovejo, je to poslovno vedenje “Ljubiš”, ne prisilnih zahtev.

V tej seriji okolij Domači krog verjame, da morajo domača podjetja in trgovci dolgo časa in redno izvajati popularno znanstveno izobraževanje za domače aparate za javnost.Za “zamenjavo starih” trgov, globoko gojenje in aktiviranje “novega” trga je potrebno več časa za spretnosti in sredstev. “Da bi sodelovali pri promociji” Old -Fandated New “. To bo pospešilo mainstream tržne uporabnike na trgu. Badfront.

Za “garancijsko obdobje” znanje znanja in izobraževanje uporabnikov domačih aparatov morajo proizvajalci domačih aparatov storiti.Vendar pa ne sme biti povezan s poslovnimi promocijami domačih aparatov z “novimi” domačimi aparati, kaj šele pretiravati s škodo in tveganjem “starih domačih aparatov” pri trženju izdelkov.V nasprotnem primeru je “premikanje kamna, da razbije noge”!

By ksyida