Pred kratkim se je uspešno končal festival izobraževanja MBA Elite’s Master’s Education Festival, ki sta ga skupaj uredila Yongke Education in Xingui International Education.MBA elitni magisterijski izobraževalni festival združuje šest avtoritativnih šol in univerz Univerze Tongji, univerze Nankai, tehnološke univerze Harbin, univerze Lanzhou, Šanghajske univerze in Huazhong Normal University.

V zadnjih treh desetletjih je poslovno izobraževanje moje države doseglo razvoj preskokov od 0 do 1. Trenutno je bilo po vsej državi ustanovljenih skoraj 300 šol za usposabljanje MBA.S hitrim razvojem gospodarstva se delovanje in upravljanje podjetij soočata z vse bolj zapletenim okoljem in več sprememb. Vse bolj je potrebno.Yongke Education je vedno pozoren na spremembe v družbenih talentih. Strokovni ideali in znane šolske sanje.

Takrat so povabljene šole in univerze vodilne šole in univerze na Kitajskem, vendar MBA slavne šole na obali ni lahka naloga. Kandidati morajo za razgovor s pripravami, vzgojo materialnih materialov priprave, da bi naredili izpopolnjen povzetek načrta za posameznike, izboljšati celovito sposobnost poslušanja angleščine, govorjenja, branja, branja in celovitih sposobnosti ter narediti posebne izboljšave za profesionalno usmeritev institucij.Yongke Education nudi tudi kandidatom z dobrim načrtovanjem in priporočilom na kopnem za celoten postopek, da študentom pomagajo opraviti izpit za izpit.

V tej delitvi so tudi učitelji navedli, da so bili preferenčni intervjuji odprti vnaprej, priprava MBA za izpite pa je tudi zlato obdobje. Pisni test z mirom. so kot oblaki.Med dejavnostmi oddajanja v živo so za šolnine, učne načrte, učitelji in mentorji, ki so jih vsi, ki so pogosto komunicirali na območju komentarjev, učitelji in učitelji potrpežljivo pomagali več kot 10.000 učencev pri pridobivanju testiranja. Bodite pozorni na kandidate.

By ksyida