Javno je!Sichuan namerava dodati 9 nacionalnih turističnih znamenitosti na ravni 4A

6. maja je bilo objavljeno spletno mesto Sichuanskega pokrajinskega oddelka za kulturo in turizem.Namenjen je določitvi 9 slikovitih točk, vključno z turističnim scensko območje Muchuan Zhuhai, okrožje Muchuan, Leshan City.Obdobje oglaševanja je 7 delovnih dni (od 6. do 13. maja 2024), če obstaja kakšen nasprotovanje oglaševalskemu scenskemu mestu, se lahko situacija odraža po e-pošti ([email protected]) ali telefonu (028-86703708).



1. Muchuan Muchuan Zhuhai turistično scensko območje, okrožje Muchuan, mesto Leshan

2. Kulturni turizem okrožje Quzhou okrožje Qushi Scenic

3. Scensko območje jezera Baishui, okrožje Anzhou, mesto Mianyang

4. Rumena mačka turistično scensko območje, okrožje Cangxi, mesto Guangyuan

5. Turistično scensko območje Baxianshan, okrožje Pingshan, mesto Yibin

6. Aba prefektura Kuronggou Potovanje Scenic Area

7. Scensko območje Wuxuhai, okrožje Kowloon, prefektura Ganzi

8. Hongshan turistično slikovito območje, okrožje Xinlong, prefektura Ganzi

9. Prefektura Liangshan Yuexi County Shuiyunhua Red Tourist Scenic Area


Optimizirajte okolje poslovnega omrežja!Green Channel Sichuan “Poročanje govoric” je tu

7. maja je promocijski promocijski sestanek za optimizacijo spletnega poslovnega okolja.Na konferenci se nauči, da bo Sichuan odprl zelene kanale “Poročilo govoric” in na novo predstavljene telefone, spletna mesta, javne račune in majhne programe, ki “poročajo o standardnem vodiču”.Lahko prehodite >>Platforma govorice o internetu za internet: Spletna povezava;Sechuan Ilegal and Bad Information Report Hotline: 028-962377;Linija za poročanje o škodljivih informacijah o okolju poslovnega omrežja: 028-86600520;Sichuan Nezakonit in slabi podatki o nabiralniku: [email protected];Javni račun “Sichuan Report” in poročilo@Sichuan, da bi ustanovili uradnika Weibo Poročilo.(Wang Ziyi)


Zagotovite 20.000 delovnih mest po vsej državi v velikih in srednje velikih mestih za zaposlitev postaje Sichuan 15.

7. maja so se ga naučili od oddelka za človeške vire in socialno varnost v Sečuanu.“Konferenca Nacionalne mestne turneje 2024 2024 Konferenca o mestnih turnejah Dazhong Tour Station in Mladinski talent v zahodni regiji bo 15. maja na stadionu South District SoutherBistvoSejem zaposlitve se sooča z mladimi skupinami, kot so diplomanti na fakulteti.Srečanja se je udeležilo več kot 500 gospodinjstev in predvidoma bo zagotovilo več kot 20.000 povpraševanja.Med njimi 16 javnih institucij ponuja 26 priprav,Organizirajte zaposlovanje intervjuja na sejmu delovnih mest.Ta sejem delovnih mest izvaja način spletnega imenovanja za vstop na prizorišče. Sejem zaposlitve “, da vstopite na stran in izpolnite informacije o sestanku po izpolnjevanju informacij o sestanku, ki se jih lahko udeležite sestanka.(Sichuan News Network)


Chengdu je javno zahteval mnenja!Povezana je s stopnjo stanovanja, trgovcem skupnosti itd.

7. maja je Urad za načrtovanje in naravne vire Chengdu organiziral tehnične predpise za urbanistično in upravljanje Chengdu (2024) (2024) (osnutek za mnenja) “(v nadaljevanju” predpisov “) NOVICE Z Dokument javno zbira mnenja.Na sestanku se nauči, da je revizija jasnaStanovanjska raven ne bi smela biti manjša od 3 metra, Izboljšati udobje državljanov;Delež pol odprtega prostora, kot je balkon, se je pred 15%na 20%Do neke mere se poveča stopnja stanovanj v hiš, kar državljanom zagotavlja več prostora za shranjevanje, prezračevanje, ozelenitev itd., Poleg tega pa lahko spodbuja iterativno nadgradnjo apartmaje.”Predpisi” jasno, tokrat to prilagoditevTrgovec skupnosti se bo nadaljevalZaradi reševanja težav pri parkiranju v skupnosti so “predpisi” jasno navedli, da tokratUstvari podzemna parkirna mesta v skladu z “gospodinjstvi”Bistvo(Objavljeno v Chengduju)

By ksyida