Aprila, najlepši svet, travnata dolga grmerja leti na nov obraz.19. aprila je bila v poslovnem okrožju Guanyin Most, Jiangbei, v mestu Guanyin Most v mestu Guanyin v Jiangbeiju, 19. aprila konferenca o promociji za promocijo Kangyang v okrožju Suiyan.
▲ Čudovita literarna predstava na promocijskem srečanju.Organizacijska konferenca
Promocijsko srečanje se je začelo v predstavi pesmi in plesu “Dobrodošli v Poem Township”. , kulturni turizem in kmetijski posebni proizvodi.
Suiyang se nahaja v osrednjem delu Zunyija, blizu reke Chongqing Nanchuan in Lajiang.
Suiyang je znan po svojih gorah, dušah in poeziji. Razvoj 100 okrožij, “jame, gozdovi, voda, vrtovi, pomladni, pomladni” viri so na voljo.
“Suiyang in Chongqing, isto narečje, sta začinjena v istem veselju, povezana s pokrajinami, kulturno komunikacijo in odvisnim razvojem. Že zgodaj, ko so južni dinastiji Song, so brali ljudje Suiyang vodili in Ran Yan vgradili ribiško mesto Hehuan, da se upira mongolski vojski.
Vstop v Suiyang je potovanje raziskovanja skrivnosti skrivnosti, odkrivanja čudežev in slinjenja hrane, potovanja po spominu, doživljanju nostalgije in vključevanju v naravo ter potovanja srečanj, skupnih pogovorov in sodelovanja z zmago.Za Suiyang morajo biti sanje in čudovita pokrajina;
▲ slovesnost podpisovanja.Organizacijska konferenca
V promociji je organizator organiziral tudi slovesnost podpisovanja. Okrajni Huifeng Turizem Investment Investment Investment Development Co., Ltd. in Chongqing pripisujejo pomembnosti podjetjem z omejeno odgovornostjo za medije itd. In podpisali sporazume o sodelovanju projekta, ki zajemajo nepremičnine, zdravstveno industrijo in industrijo kulturnega turizma.
▲ Zaslon značilnega sloga privablja veliko število državljanov, ki jih je treba obiskati.Organizacijska konferenca
Poleg tega je promocijsko mesto postavilo tudi štiri razstavna področja “kulturnega turizma, visokokakovostnih komercialnih stanovanj, lokalnih običajev in celovite promocije promocije naložb”, kar je nadalje pokazalo urbano vrednost okrožja Suiyang in industrijske prednosti rekreacije okrevanja, ki privablja veliko število državljanov Chongqinga in predstavnikov sodelujočih podjetij.
Številni predstavniki podjetij so povedali, da so razvojne možnosti Kangyangove žive industrije zelo široke.
Po poročilih je promocijsko srečanje sponzoriralo Odbor za stranko okrožja Suiyang v Komunistični partiji Kitajske in ljudska vlada okrožja Suiyang.
Poročilo/povratne informacije

By ksyida