1. maja se je novinar naučil s platforme CTRIP,Prvi dan počitnic “1. maja” se je Guiyang -ova rast turističnih red uvrstila na drugo mesto med mesti v deželni prestolnici.Hotelska naročila so se povečala za 29%, odhodno, odhodna turistična naročila so se povečala za 61%na leto, vrstni red vstopnega turizma pa se je povečal za 81%leto -Glavni vir kupcev je bil Chengdu, Chongqing. , Shenzhen, Guangzhou in Kunming.Lokalna priljubljena scenska mesta so Huaxi Yelang Valley, barvita mesta Guizhou City Polar World Ocean World, starodavno mesto Qingyan, turistično letovišče Tianhetan in Red Plof Tape (Muzej umetnosti digitalne tehnologije Long March).
Skupna odredba o potovanjih v Guizhouu se je povečala za 22%leto -letno, hotelska naročila so se povečala za 21%leto -na let, odhodna naročila za turizem so se povečala za 53%na leto in vhodna turneja, za 98%let -On pa so se povečala za 98%leto. -Jeear.Priljubljene destinacije prebivalcev pokrajine so Chongqing, Chengdu, Kunming, Beihai in Changsha.
Wang Yalei, analitik na raziskovalnem inštitutu CTRIP, je dejal, da se kitajska turistična industrija, ki jo vodijo v začetku vstopa in izstopa, bolj tesno povezuje s svetom. Večina najboljših in drugih mest je višja kot pri domačih potovalnih naročilih.Hkrati se je nadaljeval potopni trend turističnega trga, večina tretjih in četrtih -tirskih mest in okrožnih destinacijskih turističnih naročil pa je narasla višja kot v mestih prvega in drugega in drugega.
V skladu s statistiko CTRIP so Peking, Šanghaj, Chongqing, Hangzhou, Chengdu, Wuhan, Wuhan, Xi’an, Nanjing, Guangzhou in Shenzhen najbolj vroči turistični destinaciji prvi dan maja.Med mesti pokrajinske prestolnice so stopnje rasti Nanchang, Guiyang, Xining, Fuzhou, Taiyuan in tako naprej.Med priljubljenimi turističnimi mesti imajo Jingdezhen, Huangshan, Luoyang, Quanzhou, Yantai, Yangzhou, Weihai in druga naročila višja stopnja rasti, največja rast pa je več kot 90 %.
Dolgo, najprej in drugo mesto so priljubljene destinacije za turizem.V tem kontekstu se javnost 1. maja letos izogne ​​potrebam javnosti in hrepeni po niši.Poleg tega je izboljšanje kulturnih turističnih objektov, kot je prometna infrastruktura, kot so železniške in slikovne točke, povečala naročila za turizem v majhnih in srednje velikih mestih, višja od prvega -tir, nova prva mesta in tradicionalna vroča turistična mesta .
Za turiste, ki še niso potovali, se lahko poleg sedeža okrožja odločite tudi za potovanja po povratnih turistih z relativno malo turistov in majhnimi cenami.Celovita uporabniška iskalna toplota, napetost v hotelih, povečanje cen in druge dimenzije, CTRIP priporoča cilj, kjer je majski dan primeren za povratna potovanja, vključno z Lijiang, Tai’an, Taizhou, Datong, Xiapu, Enshi, Lingshui, Wanning, Zibo, Zibo, Zibo , Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, v mestih, kot je Lanzhou, je gostota osebja razmeroma nizka, cena hotelov pa se je povečala.Z vidika dimenzij zračnih vozovnic med prvim dnevom počitnic so bile Xi’an-Haikou, Nanjing-Lijiang, Chengdu-Xishuangbanna, Changsha-Quanzhou, Xiamen-Guilin in druge poti tako nizke kot približno 300 juanov, primernih za “nabiranje gor “.
Reporter Dong Rong jezik/slika
Poročilo/povratne informacije

By ksyida