DU Chunna Jinan Poročilo
Trgovine za oblačila, ročno proizvodne trgovine, trgovine z doživetje Hanfu, čajne hiše, kavarne … V zadnjih letih so se v Jinanovih starih poslovnih pristaniščih pojavile tudi edinstvene trgovine. Nova vitalnost in vitalnost.Letos je 120. obletnica Jinanovega pristanišča, kako se lahko dojame staro poslovno pristanišče pred naraščajočo priljubljenostjo?
Neto rdeča trgovina cveti v starem Shangbuju
Med počitnicami “lahko” je Jinan postal “gneča” na jugu.2. maja je bilo staro poslovno pristanišče napolnjeno z živahnim vzdušjem praznikov.
V zadnjih letih so ročni slapovi, ljubezenski prehod Zebra in ulice sendvič večkrat obkrožile staro poslovno pristanišče.Pravzaprav v starem komercialnem pristanišču romantik ni samo po treh cestah, trgovinah z oblačili, trgovinami z ročno izdelavo, trgovinami s hanfu, čajnimi hišami … veliko edinstvenih trgovin cveti na koncu starega poslovnega pristanišča, ki tudi, ki tudi, ki tudi pritegne pozornost velikega vala turistov.Na zunanji steni trgovine z burgerjem na cesti Weifang, Jinan City, obstaja velika navodila za grafiti- “Vsa dobra hrana”, ki je tudi ime trgovine.”Kitajsko ime naše trgovine je Augustfu.”
Yang Ning, 36, je bila prej natakarica.Oktobra 2023 je odprla to restavracijo na cesti Weisi in se osredotočila na burgerje.”Kar počnemo, je pravzaprav restavracija in želimo razbiti Hamburško trgovino v stereotipu.”
V zadnjih letih, tako kot Yang Ning, je veliko ljudi obrnilo svoje znamenitosti na staro trgovsko pristanišče, ko so odprli trgovino, in Liu Chen je tudi eden izmed njih.Na ulici 15 Wangping v pristanišču Laoshan je kavarna “most”.Vodja trgovine je Liu Chen, star 38 let, trgovino pa je odprl šele januarja letos.Izračun trgovine je le približno 4 mesece.
“Prej sem bil barista in je več let delal v butični kavarni. Vedno sem si želel kavarno, ki pripada moji.” .”V starem poslovnem pristanišču sem odraščal že od otroštva in zelo dobro poznam, lokacija pa je zelo dobra. Še posebej je primerna za skupnostnih kavarna.” Prodajni oddelek se je zataknil v kavarno.
“Letos je osmo leto, ko sem ostal v starem poslovnem pristanišču.””Od leta 2023 so se majhne trgovine z malimi podjetji resnično povečale.”
Dvojna potovanja med starim poslovnim pristaniščem in trgovcem
Zakaj staro poslovno pristanišče dobiva vse več pozornosti?Poleg današnjih starih poslovnih pristanišč z “velikim prometom” in večjim ugledom Yu Xiaoxiong verjame, da majhne trgovine v starem poslovnem pristanišču cvetijo povsod, ki izvirajo iz območja in podobe nekaterih hiš v starem komercialnem pristanišču z.”Številne stare hiše v starem poslovnem pristanišču niso velike, vendar imajo občutek za vzdušje, še posebej primerno za preverjanje.”
“Včasih sem rad obiskal staro trgovsko pristanišče. Vzdušje tukaj je zelo dobro.”Podobno, ko gre za to, “kavarne v skupnosti zasledujejo več okusa in vzdušja. Nekatere ulice in uličice v starem pristanišču Shang imajo zgodovino več sto let, ritem življenja na starih ulicah in uličicah pa je razmeroma počasen. Vse to so relativno počasne.
Medtem ko je zgodovinska in kulturna dediščina starega komercialnega pristanišča in Kitajske republike, medtem ko privabljajo trgovce, da se naselijo, odpiranje bolj nastajajočih poslovnih trgovin je omogočilo več mladim, da se v določeni meri vlijejo v staro trgovsko pristanišče.
Obiskovalci in njihovi prijatelji so prišli v Old Business Prirt, da bi se igrali v to bi prvi dan in skrbno pripravili potovalni vodnik.”Našel sem trgovino, v kateri bom jedel in igral, nato pa sem lahko šel naravnost k njim.” .”Te trgovine na naše potovanje prinašajo tudi občutek svežine in pričakovanj.”
“Vsa dobra hrana” je mogoče na kratko razumeti, saj so vsa živila okusna.Yang Ning je zelo prepričan v kakovost gostinstva in storitev v trgovini.”Nekateri kupci, ki potujejo iz drugih krajev, so okusili naše burgerje v naši hiši, in še en razlog, da v prihodnost pridejo v Jinan, bo omenila.”
Liu Chen je v samo nekaj mesecih usposobil tudi skupino fiksnega potniškega pretoka, nekatera podjetja pa se odločijo za izvajanje dejavnosti v njegovi trgovini.”Pravzaprav so v starem poslovnem pristanišču odprti vse bolj nastajajoči formati, ne le vbrizgajo vitalnosti v staro trgovsko pristanišče, ampak tudi nadaljevanje mladih na komercialni pristaniški kulturi.”
Kako naj Lao Shangbu uporablja visoko priljubljenost?
Kako naj bi staro poslovno pristanišče izkoristilo zmago in izkoristilo priložnost, da bi “postalo rdeče”?
“Zgodovina Jinana Old Commercial pristanišča izvira iz stoletja -stara zgodovina, tako da ne gre le za komercialno območje, ampak tudi kulturna znamenitost, ki nosi stoletno zgodovino Jinana.” Ustvarjalna, umetnost in drugi različni dejavniki naredijo Jinan Old Commercial pristanišča v kulturne komplekse in aktivno izvajajo različne humanistike, umetnosti, razstave, kulturne in ustvarjalne, nastope in druge nišne dejavnosti v starih komercialnih pristaniščih, da bi zbirali priljubljenost, krepitev izpostavljenosti mreže, izboljšanje kulturne kakovosti in prepoznavnosti blagovne znamke ter končno doseganje dobre komercialne vrednosti.
Hkrati Sun Jing verjame, da je treba staro komercialno pristanišče Jinana zgraditi v slikovito komercialno zbirališče ali kulturni turizemski kompleks in ga zgraditi v kulturno znamenitost, ki lahko predstavlja Jinanov urbani temperament in Urban Zgodovina in ne preprost spletni slavni udarci.Tako imenovano scensko -stilsko komercialno zbirališče se nanaša na preobrazbo scenskih točk z vidika sprejemanja tujih turistov. Nato razvije komercialni razvoj.
Pravzaprav se je v smislu priljubljenosti prav tako zelo potrudilo staro poslovno pristanišče.Letos obeležuje 120. obletnico otvoritve Jinanskega pristanišča.Dogodek se vrti okoli kulturnih značilnosti odprtosti, poslovanja in inovacij Jinanskih komercialnih pristanišč, ki načrtujejo slovesnost izstrelitve, organizirajo poseben seminar, streljajo na dokumentarni film in gradijo muzej, da v celoti pokažejo običaje poslovnega pristanišča in kulturne blagovne znamke komercialnih pristanišč.
Poleg tega je Chen Guozhong, strokovnjak odbora za svetovanje v deželnem odločanju Shandong, že prej omenil, da lahko staro poslovno pristanišče ustvari področje izkušenj z značilnostmi “Odprto Jinan in republiko Kitajsko”, ki reproducira prizorišče v Republiki Kitajski scena in spomin na stare Jinan ljudi.30. aprila je Meng Qingshun, namestnik sekretarja občinskega odbora za centralno okrožno stranko in šef okrožja, na tiskovni konferenci dejal, da se mestno osrednje okrožje osredotoča na osredotočanje na drugo cesto in park Zhongshan, da bi ustvarilo zgodovinsko in kulturno okrožje s tem Tema “Kitajska republika”.
Novice Poročevalni kanal: Prenesite aplikacijo “Qilu One” ali poiščite WeChat Mini -Program “Qilu One Point”, 800 novinarjev v provinci čaka, da se prijavite na spletu!
Poročilo/povratne informacije

By ksyida