Poročevalec novic Zhang Fuchao
Pred kratkim je Ministrstvo za kulturo in turizem v “Svoboda države v letu” začelo 82 nacionalnih butičnih linij podeželskega turizma v državi, da bi odprlo pot “Village štiri razpoložljive pokrajine” v novem letu, pripeljali turiste v Domači dom različnih časov in že dolgo zaznava nov kulturni čar, ceni estetiko življenja v štirih letnih časih.
BAMBOO FOZZOD HANFUXIU, razstava za urejanje bambusa, ki ni v hekiranju, banket z vetrno hrano Bambus in kralj bambusovih poganjkov itd. V zadnjih letih je vključevanje kmetijskega in kulturnega turizma postalo novo točko za rast turizma. Združite kulturne in turistične upravne oddelke različnih krajev za izvajanje nacionalno turističnega števila podeželskega turizma z glavnimi cilji nacionalnih ključnih vasi in mest v državi ter glavno tarčo “podeželske štiri nasprotne pokrajine”.
Razume se, da digitalno izboljšanje podeželskega turizma raziskujejo novo pot “podeželskega turizma+digitalne ekonomije” skozi tridimenzionalni prikaz, trženje izdelkov, podporo za usposabljanje in destinacijsko konstrukcijo spletnega in brez povezave. Kulturni turistični posel neposredno prinaša skoraj 20 milijonov podeželskih turistov.
V zadnjem času so številni kraji sprožili tudi ukrepe za promocijo razvoja podeželskega turizma. Starodavna vas v Guangfu “in spodbujajo Guangzhoujeve bogate vire podeželskega turizma.Po poročilih bo Guangzhou v mnogih krajih izvajal pisane podeželske turistične dejavnosti.Nahaja se na 23 ° 8 ‘gozdnega taborišča v okrožju Conghua, bosta potekala “dinamična razstava dinozavrov” in “Meng Rabbit Paradise”.
Poročalo se je, da se bo serija podeželskih turizma v Guangzhou leta 2024 nadaljevala do konca tega leta.Guangzhou bo od maja organiziral na stotine potovalnih agencij v serijah, ki bodo izvedli v podrobnih pregledih podeželskih turističnih virov na kmetijskih območjih. Butična linija podeželskih kulise.
V Jiangsuju se dejavnosti Four Seasons tečejo skozi festival turizma podeželja. Nakup glasbe “Tema štirih letnih časov poletja, jeseni in pozimi bo več kot 800 podeželskih kulturnih turističnih dejavnosti.Razume se, da se je Jiangsu ves čas pomladi vrtil okoli štirih tem “Iščem okusa pomladi”, “lepotica pomladi”, “Zabava pomladi” in “čar pomladi”, ter pripeljal državljane in turisti za državljane in turiste.Pokrajinski oddelek za kmetijske in podeželske zadeve Jiangsu je objavil “SU Yun domačega kraja” 2024 Spring Leisure Kmetijska butična linija.
Glede na usposabljanje talentov je provinca Hubei pred kratkim organizirala usposabljanje za izboljšanje kakovosti in učinkovitost in učinkovitost podeželskega turizma, na usposabljanju pa je sodelovalo več kot 260 ljudi.Osredotočenost na načrtovanje in gradnjo turizma, načrtovanje projektov, politike rabe zemljišč, ustvarjanje blagovnih znamk, javnost in promocijo itd., Je izvedla vse skupaj, tridimenzionalno in več -kote usposabljanje.V zadnjih letih se je razvoj podeželskega turizma v provinci Hubei hitro razvil in postala je “vitalna vojska” za turizem za prosti čas Hubei, porabo počitnic, nov vrhunec predmestja in razcvet turistične industrije.
Poleg tega se je leta 2024 pokrajinski oddelek za kulturo in turizem Hubei skupaj z deželnim oddelkom za trgovino osredotočil na “uživanje v lepoti podeželja, podeželske kulture in dobrega podeželja” Dejavnosti leta 2024 “Ogled vasi · Gong Jingchu” serije dejavnosti, da bi ustvarili skupno celotno državo.
Poročilo/povratne informacije

By ksyida