Yang xue qingdao poročilo
“Živjo snemanje Laoshan” Kulturni turizem Spring Experience Creative Creative Actiation so se začele v zadnjem času.11 milijonov oboževalcev -na spletu zvezdniki iz Pekinga, Zhejiang, Henan, Hanan, Hainan, Sichuan, Shandong in druga pokrajina in mesta so se zbrala v Scenic Area “In bogati in raznoliki novi prizori potrošnje kulturnega turizma, v realnem času, ki delijo lepo potovanje Laoshana, so ustvarili in sprožili vrsto eksplozivnih kratkih video del in novih strategij za” travo “v Laoshanu.Od 23. aprila je tema branja celotnega interneta dosegla 33 milijonov.
Vključite glavne vire za izdelavo prometne matrice
Tokrat, ko je “Hi Shooting Laoshan” kulturno turizem Red Spring doživel ustvarjalne kreativne dejavnosti, povabite internetne sidre in turistične strokovnjake v Laoshanu, da doživijo ustvarjanje. Video komunikacija, kot so kratki videoposnetki. Blagovna znamka in dobrodošli na pojavu vrhunske turistične sezone.
Dogodek vabi nacionalne internetne medije, da povezujejo nove medijske platforme, kot so Douyin, Xiaohongshu, Weibo, pa tudi platforme OTA, kot so Ctrip, Malezija in Tongcheng, da zgradijo matrico glave. Uporablja se za čim večje in natančno komunikacijski učinek ter povečanje izpostavljenosti in družbenega vpliva laoshanskega slikovnega območja.
11 milijonov -navijaških internetnih zvezdnikov v celotnem omrežju.Posebej odraža visoko privlačnost slikovitega območja v prvih mestih in novih prvih mestih in razvojnem prostoru visokokakovostne potovalne izdelke. Trg kulturnega turizma.
Prilagodite dve glavni vrstici Essence, dve vrsti in napredek
“Živjo snemanje Laoshan” Kulturni turizem Spring Exclres Dection Dection so razdeljene na dva dela: slovesnost izstrelitve in nacionalni ciljni net rdeči strokovnjak pri ustvarjanju izkušenj.19. aprila je na slovesnem slovesnosti v okviru urada za kulturo turizma Qingdao sodelovalo 11 neto zvezdnikov na slovesnosti “Huahai Qingdao” Media Experience Bank in popoldne je doživelo območje turneje Jifeng; so razdeljeni v dve skupini za izkušnje.
Vsebina ustvarjanja pomladnih izkušenj “Hi Shooting” temelji na scenskem mestu Laoshan. .V usmeritvi ustvarjalne vsebine, ki temelji na prednostih Laoshanovih prevladujočih turističnih virov, v množici, ki se ukvarja z vsebino kulture Laoshan Shanhai, konfucianizma, budizma, taoizma in ljudske kulture ter nenehno pritegniti mlado občinstvo in oblikovati vsebinsko vsebino. o morskem turizmu, podeželskem turizmu, prehrambenem turizmu, rekreacijskem turizmu, turizmu za počitek za staršev in otroku (B&B) in drugih vsebin, ki odražajo ponudbo bogatih izdelkov za turizem v Laoshanu; Scenic Spots “Prevlada turistov, servisna služba Najprej, koncept storitve, Laoshanova” One Mobile Phone Tour Laoshan “Digital Convenience Service Funkcija in nov model celovitega upravljanja Scenic Spot” 1355 “.
Omeniti velja, da je tako Laoshan kulturni turizem Essence Experience Line inovacijsko in uredil različne “ustvarjanja kulturnega scena” in “ustvarjanje scena scena potovanja”: Nacionalna plima, polna gora in demonstracijske fotografije Sea Hanfu, pun pesmi “Laoshan Laoshan” Laoshan Laoshan Laoshan “Taoist”, “Xiangyu” interaktivni videoposnetki, zabavna in zanimiva poezija Laoshan, ki letijo rože, cesta Lotus pod vrati gore Huazang in dobra stvar se je zgodila “Walking Flower Road”. Jama, ustvarjalne dejavnosti Jihui Art Sketch.Ne samo da prinaša izkušnje, ki temeljijo na prizorišču, ampak tudi ponuja bogate teme in interaktivne teme za ustvarjanje ljudi, kar dodaja odprtost in sodelovanje dejavnosti.
Dejavnost izkušenj, ki jih vodijo prometni učinki 11 milijonov na visokih navijaških internetnih zvezdnikov v celotnem omrežju, je hitro sprožila frekvenčni razcvet.Od 23. aprila je tema branja celotnega interneta dosegla 33 milijonov.S koncem dogodka so bila ljudska visokokakovostna dela sprožena in interakcija s celotno mrežo.
Novice Poročila o poročilu: Prenesite aplikacijo “Qilu One” ali poiščite mini -program WeChat “Qilu One Point”, 800 novinarjev v provinci čaka, da se prijavite na spletu!
Poročilo/povratne informacije

By ksyida