“Nove produktivne sile” so postale pomembna naložba v naložbe.

Letošnjo poročilo o delu je jasno navajalo, da je razvoj nove kakovostne produktivnosti glavna naloga in aktivno gradi nove rastne motorje, kot so biološka proizvodnja, komercialna vesoljska vesolje in ekonomičnost z nizko večjo višino.Njegov pospešeni razvojni signal, ki ga vodijo številni dejavniki, kot sta povpraševanje po trgu in tehnološke inovacije, še naprej sprošča, navdušenje nad naložbami pa se nenehno vžga.V temi sektorja je sintetična biološka zmogljivost vroča, ekonomija z nizko večjosti je aktivna, pojav serijskih zdravil v komercialnem vesolju.

Glede na to, da se lahko vrtino zgodi znotraj sektorja žarišča, imajo lahko komercialni konceptni vesoljski koncept, ki so bili začasno spregledani, veliko prostora za dopolnitev, kar je vredno globlje.

Če pogledamo temo komercialnega vesolja,tokDomači komercialni prostorOdprt pospešen razvoj,Pogosti rezultati, Pričakuje se, da se bo uvedel v gosto katalitičnoPovezana industrijska verigaVeč letKoristBistvo

Pred kratkim težki incidenti, vredni pozornosti, vključujejo:

1) Dolgega marca in kronske rakete uspešno prvi leti, opremljeni z izstrelitvijo zvezde Neptune 01, zvezde Zhixing št. 1 C, širokega optičnega optičnega satelita in visokega vidnega satelita, ki nemoteno vstopa v načrtovano skladbo;

2) Okrožje v Pekingu Haidian je objavilo komercialni akcijski načrt za vesoljsko vesolje in si prizadeva doseči število satelitov v železniškem delovanju več kot 1.000 leta 2028, velikost komercialne vesoljske industrije pa presega 100 milijard juanov;

3) Prva velika raketa za Kitajsko Starnet je nesmrtna. v letu naj bi začelo izvajati.

Druge informacije kažejo, da naj bi China Aerospace leta 2024 imela 100 nalog za izstrelitev. Številni notranji industriji verjamejo, da bo letošnje leto najbolj gosto leto za izstrelitveni načrt Kitajske.V prihodnosti bo skoraj zemeljska orbita uporabila 100.000 satelitov,Med njimi je 30.000 s Kitajske40.000, kar pomeni, da bo moja država v naslednjih nekaj letih vsako leto napotila na tisoče satelitovBistvo

ob istem času,Vse več zasebnih podjetij je močno napredovalo na področju komercialnega vesoljaŠtevilne zasebne raketne družbe načrtujejo izvedbo prvega leta leta rakete srednje velikosti od leta 2024 do 2025.

Te kažejo, da se pričakuje, da bo komercialna vesoljska vesolje v večjih razvojnih priložnostih, ekologija nove komercialne vesoljske industrije pa se pospešuje.

V zvezi s komercialnimi zalogami za vesoljsko vesoljsko koncept so podjetja, ki kotirajo na kortiranju, kot so Chaojie, Šanghajski Šanghajski delavci, Tianyin Electric in Guanglian Airlines, vzbudili nekaj tržne pozornosti.Trg za Hong Kong borzo je še treba ustanoviti, kar se je vredno veseliti.

Če pogledamo na delnico v Hong Kongu, je prvo komercialno satelitsko podjetje v Hongkongu v Intercontinental Aerospace Technology (1725.HK) ena od pristnih konceptnih zalog.

Trenutno je Intercontinental Aerospace Technology resnično oblikovala postavitev celotne satelitske industrijske verige od razvita do lansiranja, in nenehno z integracijo virov za doseganje zmanjšanja in učinkovitosti stroškov ter oblikovala konkurenčno prednost v smislu tehnologije in stroškov.To pomeni, da lahko pridobi več naročil, spodbuja izvajanje rezervnih naročil in izpolni njegovo uspešnost.

V smislu satelitskega razvoja, julij lani,Aspace Hong Kong satelitski proizvodni center, hčerinsko podjetje Intercontinental Aerospace TechnologyBistvoTo ni samo prvi hongkonški satelitski proizvodni center, ampak tudi eden največjih svetovnih satelitskih inteligentnih proizvodnih tovarn.Različne vrste vzporednih vzporednih razvojnih zmogljivosti z različnimi vrstami, kot so komunikacija, navigacija, sateliti na daljavo in 30 do 10.000 kg različnih velikosti različnih satelitov, imajo enako proizvodno zmogljivost 200 letne proizvodnje.

Hkrati se medcelinska vesoljska tehnologija odpira na morje s tržnim na Bližnjem vzhodu kot točka, ki jo je presekala, in načrt globalnega razvoja se odpira počasi.V zadnjih letih je medcelična vesoljska tehnologija nenehno poglabljala svojo postavitev na Bližnjem vzhodu. o delnicah podjetja in utrdi temelje za promocijo postavitve vesoljske industrije na Bližnjem vzhodu.

Pred kratkim je Intercontinental Aerospace Technology tudi poglobila sodelovanje z Mubadala Strata, odprla je novo poglavje na področju komercialnega satelita in namerava sodelovati na številnih področjih, kot so satelitske raziskave in razvoj, proizvodnja, izstrelitev in delovanje.

Intercontinental Aerospace Technology je tudi edino komercialno vesoljsko podjetje v Hongkongu na zgornji in nižji od satelitske industrijske verige ter edini član agencije Mednarodne univerze (IAF) v Hong Kongu in Strateški partner APSCO, s pomembnimi pomanjkljivostmi.

By ksyida