Wei Zhiyue (psevdonim) se je fotografiral z Zhang Xiaoguang, junakom astronavtom na severozahodni univerzi za tehnologijo.Intervjuvana priznanje

Wei Zhiyue (psevdonim) se je fotografiral z Zhang Xiaoguang, junakom astronavtom na severozahodni univerzi za tehnologijo.Intervjuvana priznanje

To je dragocena fotografija po 7 letih in razteza na tisoče kilometrov.

Deklica, ki se je malo nasmehnila v kamero, je bila imenovana Wei Zhiyue iz avtonomne okrožja Rongshui Miao v avtonomni regiji Guangxi Zhuang.Pred sedmimi leti je bila to fotografija z junakom astronavtom Zhang Xiaoguang na severozahodni politehnični univerzi, ki je v srcu posadila semena pogumnih sanj.

Avtonomni okrožje Rongshui Miao se nahaja na severozahodnem delu Guangxi.Od leta 2016 je severozahodna politehnična univerza pomagala Guangxiju Rongshuiju, spodbujala in pomagala mnogim otrokom, kot je Wei Zhiyue, pri gradnji odličnih idealov in si prizadevala za uresničevanje svojih sanj.

En -on -ono pomaga pri sejanju sanj v globinah gora

Podatkovni zemljevid: Severozahodna tehnološka univerza za pomoč pri osnovnih in srednjih šolah na dan kitajskega letalskega vesoljskega dne.Shining z severozahodne politehnične univerze

Podatkovni zemljevid: Severozahodna tehnološka univerza za pomoč pri osnovnih in srednjih šolah na dan kitajskega letalskega vesoljskega dne.Shining z severozahodne politehnične univerze

24. aprila 2017 so bili Wei Zhiyue in 25 učencev osnovne in srednje šole iz Rongshuja, Guangxi Rongshui in Weinan, Shaanxi so bili povabljeni, da vstopijo na severozahodno tehnološko univerzo, da bi sodelovali v drugi seriji “Kitajska Aerospace Day” Nacionalna glavna prireditve.

Na mestu dogodka je Hero Aerospace častnik Zhang Xiaoguang po odraščanju delil zgodbo o svojem otroštvu za ogromno vesolje in zasledovanje vesoljskih sanj.Ta skupina otrok, ki sedi v prvi vrsti, je poslušala solze.Po sestanku je Wei Zhiyue posnel skupinsko fotografijo z herojskimi astronavti in ta trenutek popravil.

“Zame ni samo skupinska fotografija, ampak tudi pričevanje sanj v njenem srcu.”Ta izkušnja je spoznala, da lahko sanje, čeprav živijo v gorah, prečkajo na tisoče kilometrov in se dotaknejo zvezd.Od takrat je polna hrepenenja in trdega dela in je na koncu priznala na idealno univerzo.

Wei Zhiyue, ki je že sodeloval pri delu v Shenzhenu, je tudi v prostem času aktivno sodeloval pri dejavnostih socialnega varstva.Svoja dejanja želi razlagati prepričanje o “znanju za spremembo usode” in spodbuditi več otrok, da pogumno uresničujejo svoje sanje.

Zgodba o Wei Zhiyueju je vzor zahodnih delavcev, ki že vrsto let pomagajo Guangxi Rongshui.

V zadnjih osmih letih se šola zanaša na visokokakovostne izobraževalne vire majhnih in srednje velikih mladih in je vzpostavila eno -en -en pomoč s šolo v šoli 8 v Rongshuiju. Talent, talent za poučevanje in talent “pomagajo otrokom v globinah gore Da Miao, da prerastejo v talente.

“Tri letalske družbe” so gradile sanje, da bi poslale učiteljske študije, da bi prinesli učinek “metulj”

V zadnjih osmih letih je severozahodna politehnična univerza izbrala pokrajinske in občinske učitelje za predavanja, poučevanje, pripravo na fakulteto in vsako leto s studiem učiteljev. Raven učiteljev Rongshui.

Po sodelovanju v “Sledite usposabljanju”, je Wang Wanting, učitelj srednje šole Rongshui, zapisal v svojem dnevniku: “Sem navaden učitelj na gorskem območju. Naši učenci imajo premalo znanja in obzorja niso dovolj. Otroci niso dovolj. Otroci niso dovolj. Otroci Razširite njihova obzorja, ne držite se vode, ampak poglejte ves svet. “

V zadnjih letih je skupina učiteljev hrbtenice iz Rongshuja prišla na Univerzo Western Engineering, da bi študirala in opazovala majhne in majhne učitelje, povezane z Mojzesom, da bi pripravili lekcije, se sprehodili v majhnih in srednje velikih učilnicah in doživljali kulturo kampusa.Učitelji na obeh mestih se soočajo z izkušnjo, ki se nenehno izboljšujejo, nenehno izboljšujejo stopnjo izobrazbe in poučevanja ter prinašajo močan “učinek spremenljivega metulja”.

Organizirajte študente Rongshuija, da pridejo v XI’AN, da bi sodelovali v poletnih dejavnostih sanj “Sanhang Technology”. V času svojega življenja se je ukoreninil pri talinju vode in obogatil učitelje … Zahodni inštitut za tehnologijo je bil celovit in več ukrepov za pomoč pri rasti učiteljev pri taljenju vode in učencev.

V istem času vadite krila letenja

Yang Xiang, ki trenutno študira na zahodnem tehnološkem inštitutu, prihaja tudi iz Rongshuja v Guangxiju.Leta 2018 je študiral v srednji šoli.Spomnil se je: “To je prvič v stiku z severozahodno politehnično univerzo. Dobil sem štipendijo. Bil sem presenečen in hvaležen. Vse univerze s temperaturo so mi v srcu zakopale seme.”

Poroča se, da je za navdih za učitelje in študente za poučevanje in ljubezen severozahodna tehnološka univerza ustanovila nagrado “Delovna univerza Solar Scholarship Award”, skupaj z več kot 2,8 milijona juanskih nagrad -To -to -be -Zadevani denar in več kot 2000 upravičencev.

Z različnimi napori se je v zadnjih letih izboljšala tudi kakovost osnovnega izobraževanja in poučevanje morale.Leta 2023 je število ljudi na sprejemnem izpitu na fakulteti v okrožju Rongshui opravilo preboj, ki se je v primerjavi z letom 2016 podvojil.Dolga leta je bilo na stotine diplomantov sprejetih v Tsinghua, Fudan, Univerzo Šanghaj Jiaotong, univerzo Zhejiang, univerzo Sichuan in univerzo Western Technology.

Izobraževanje je uspešno, izobraževanje pa močno.Soočena s prihodnostjo se bo severozahodna politehnična univerza pogumno premaknila naprej in se osredotočila na “privlačnost stranke, kaj država potrebuje in upanje ljudi” še naprej igra vlogo izobraževalnih in poučevalnih značilnosti ter visokokakovostno sevanje osnovnih izobraževalnih virov , in nenehno pomagajo regionalnemu izobraževanju o izobraževanju, izboljšanje kakovosti prispeva k univerzi za pomlajevanje podeželja.

By ksyida