Ob prazniku “1. maja” je Bailian ZX ZX Chuangqu, ki se nahaja na ulici Pešnik Nanjing Road, v krogu “Prva trgovina”.Aniplex, “Strip Store by Giftlounge × Animate” in številne trgovine po vsej državi, kot je Gugu Home, so se odprle drug za drugim, in vrsta dejavnosti, ki so prinesle promet in prodajo, so prinesle promet in prodajo.

Ustrezna oseba, ki je zadolžena za Bailian Co., Ltd., je dejala, da je bil peti petletni nakupovalni festival uporabljen za izkoriščanje petega petletnega nakupovalnega festivala.

Trend opredelitve prve trgovine z visoko energijo

Ko se je prva trgovina odločila, da se bo naselila v poslovnem okrožju v svetu in hitro dobila ljubezen in jo iskala veliko število mladih potrošnikov, jo je to nedvomno označilo kot model vitalnosti in trenda.Bailian ZX ZX Chuangqu na ulici Pešcev Nanjing Road očitno izžareva “močno magnetno polje”.Na predvečer “Pet -petih nakupovalnih festivalov” je trgovski center odprl številne prve trgovine v enem dihu. in Aniplexova nacionalna trgovina, ki je bila uradno odprta 1. maja.Ustrezna oseba, zadolžena za trgovski center, je odkrito dejala: “Vsakič, ko se odpre prva trgovina z visoko energijo, je prizor tri plasti treh slojev v notranjosti in se lahko počutite polni priljubljenosti in vitalnosti.” , film “Spy skozi kodo doma: White” je hitro brez povezave.    

Globalni nov izdelek, ki se začne nov

V novem sistemu IP “Prvega razvoja Šanghaj” je ključni del prvega predstavitev novega izdelka.Kot komercialni vodja šangajskega letalskega prevoznika -LETION, je Bailian Co., Ltd. pomembno komercialno področje za nove izdelke.

Na področju Cosmetics bo Bailian Co., Ltd., zbral prvih osemdeset Benn, 1. gotovino v komercialnem centru, vodilno trgovino Oriental Commercial Building in druge trgovine, ki bodo gostili prvi barvni in vljudni festival. Začela se je darilna škatla;

Na področju športa bo 1. zgodovinski komercialni center začel košarkarske čevlje 8. generacije Hardena v državi.Ta profesionalni košarkarski čevlji, imenovani “Yao Lan Ju”, oblazinjenje protilipne različice profesionalnih košarkarskih čevljev ustvarita Adidasbasketball in James Harden, ki je v skladu z definicijo “New” v srcih mladih.

Na področju oblačil je Bálancing iz modne kupce trgovine Bailian Co., Ltd. Nove spomladi in poleti 2024 spomladi in poleti 2024 ni samo sprožil spomladi in poleti 2024 poletnih kapsul Blr, Denzil Patrick, The Prva serija Xiaoli Summer Capsule, hkrati pa tudi pomlad / poletje v državi.

Integracija z več oblikami in dinamična vitalnost

Poročevalec je opazil, da je v marketinškem načrtu “petega petega nakupovanja” Bailian Co., Ltd., integrirani tržni model večnamenske integracije postal trend.Ekskluzivna tematska razstava blagovne znamke YI “Znanje in gozd, svoboda poslovna potovanja”, blagovna znamka drugje “Spring Day” razstava in lansiranje novih izdelkov, Huawei’s Brand P70 Nova degustacijska srečanje … Ti novi izdelki sodelujejo z razstavo Vključena, zbira umetnost, umetnost, umetnost, umetnost, umetnost, moda in tehnologija Vitalnost je prinesla več navdiha za začetni IP “Začetni Šanghaj”.

Povezava med razstavo in trgovskim centrom je tudi glavna značilnost Bailian Co., Ltd.24. aprila se je v prvem stotini poslovnem centru začela prva predstava posebnega umetniškega projekta “Bailian Image”.Na cesti Liuhe je slikovna škatla, ki sta jo ustvarila arhitekt Wang Qing in umetnik Tang Chao, kot “Objektiv stare kamere”, zgradila novo in pot do javnega življenja.

Gojenje edinstvenega začetnega gospodarstva je za Šanghaj pomembno izhodišče za izvajanje strategije širitve domačega povpraševanja.Ustrezna oseba, zadolžena za Bailian Co., Ltd., je razkrila, da bo v prihodnosti nadalje spodbujala “začetni ekonomski” učinek “začetka”, “Prva trgovina” in “Prva razstava”, ki bo pomagala Šanghaju zgraditi mednarodni potrošniški center mesto s svojimi napori.


Poročevalec / oboževalec Yuhao

Uredi / Zhang Zhang

Image /Bailian

Ponatis, prosim, navedite uradni WeChat iz Šanghaja Huangpu


HUANG/PU/JIN/WALD/HM   


1. Od sanitarnih nabornikov do zmagovalca Šanghanske medalje 1. maja je njegova zgodba namočena z znojem!

2. “majski dan” pozdravlja velik potniški tok in stranke v Huangpu se trudijo zagotoviti varnost


Pridruži se nam 


By ksyida