China Youth Daily Client, Peking, 26. aprila (China Youth Daily · Kitajska mladinska mreža poročevalec Wei Wan) “Splošna uprava tržnega nadzora bo še izboljšala pravni okvir poslovnih skrivnosti, povečala reformo in inovacije, okrepila javnost in vodenje ter optimizirala Delovni mehanizmi in optimizirajo delovne mehanizme.
Po besedah ​​Liu JUN je splošna uprava tržnega nadzora aktivno sodelovala z zakonodajo, da bi revidirala “zakon o konkurenci proti Unfairju”. Vsakič okrepi osredotočenost komercialne tajne zaščite kot osredotočenost na revizijo in aktivno spodbuja revizijo “določb o varstvu komercialnih skrivnosti”, da bi podjetjem zagotovili jasnejše smernice skladnosti.Da bi aktivno raziskovali novo pot novega mehanizma poslovnih skrivnosti in spodbudili splošno izboljšanje nacionalnih ravni zaščite poslovne tajne, je državna uprava tržnega nadzora sprožila tudi dve seriji 35 nacionalnih komercialnih tajnih zaščitnih in inovacijskih pilotskih del.Od konca lanskega leta je bilo na teh 35 pilotnih območjih 86 institucionalnih rezultatov, ki so igrale pomembno vlogo pri spodbujanju vitalnosti operativnih oseb in optimizaciji regionalnega poslovnega okolja.
Državna uprava tržnega nadzora od leta 2018 že 6 let zapored uporablja posebne operacije proti nepravično konkurenčni kazenski pregon, s poudarkom na preiskavi in ​​reševanju nepravične konkurence, kot je kršitev poslovnih skrivnosti. podjetij, ki se osredotočajo na preiskovanje in kaznovanje poslovnih skrivnosti z nepravilnimi sredstvi in ​​skupno 124 primerov nesposobnosti v brezobzirnih konkurenčnih kršitvah poslovnih skrivnosti skozi vse leto, brez več kot 13,77 milijona juanov.Poleg tega je bilo konec leta 2023 8.634 servisnih mest, kot so poslovne tajne baze, vodene postaje in kontaktne točke v državi.
(Vir: Kitajska mladinska dnevna stranka)
Poročilo/povratne informacije

By ksyida