Yangtze Evening News 19. aprila (poročevalec Zhang Ke) Zhonghe Road Commercial Street se nahaja med ulico Youyi in Pingliang Street, okrožje Jianye, Nanjing.V preteklosti je bil koš za smeti postavljen ob ulici in smeti so preplavili, kar je vplivalo na ulično okolje.
Od začetka letošnjega leta, da bi rešili problem poslovnih gospodinjskih smeti in poravnave iz vira, je oddelek za urbanistično upravljanje ozemlja ulice Shazhou sprejel raznoliko silo, da bi oblikoval delovno idejo o vladnih smernicah, korporacija Prizadevanja, neodvisno upravljanje in pravna zaščita.
Oddelek za urbano upravljanje se začne od celovito spodbujanja pomanjkljivosti uličnega okolja Zhonghe Road, spodbuja gradnjo intenzivnih zbiralnih točk za komercialno razvrstitev uličnih smeti in se izvaja v množici visokokakovostnih ulic in pasov, ki blokirajo znanstvene smernice v kombinaciji s kombinacijo s kombinacijo Znanstveno smer.Zbirna točka se odpre čez dan, dve metodi pa se zbirajo s klasificirano samopostrežno dostavo in čistilami. Trgovske smeti lahko sami dostavite na zbirko.Zbirna točka je standardiziran prostor za delitev, drugi smeti, kuhinjski odpadki, reciklirani materiali ter strupena in škodljiva območja pa so začasno shranjeni na neodvisnih območjih.Točko zbiranja upravljata skupnost in nepremičnina in ima redno skrbnika.
Omeniti velja, da ima točka zbiranja inteligentno težo, spremljanje AI, prenos podatkov in funkcijo kartice -Shabu.Informacije, kot so čas, teža in stopnja kvalifikacije trgovcev, bodo posredovani v izdajo v ozadju, da bi dosegli v realnem času upravljanje natančnosti namestitve.Umetna inteligenca + video nadzor, vzpostavite zapravljanje sistema pametnega upravljanja s klasifikacijo odpadkov, uresničite samodejno tehtanje, video nadzor in zbiranje podatkov ter dosežete nadzor nad spremljanjem popolnega procesa.Skozi podatke je mogoče analizirati število in vrste trgovcev.
Poleg tega so v vsakodnevnih inšpekcijskih pregledih sodelovali urbane mreže, razredi skupnosti, javni odbori mestnega upravljanja in čiščenje premoženja in ugotovili, da je na prizorišču poudarjeno popravljanje. “Temperaturna” kazenska pregona prostovoljnih kazni.Obstajajo “temperaturni” poskusi izvajanja prostovoljne kazni za klasifikacijo smeti in kazensko pregon.
Šolska združevanje Tao Shangong
Poročilo/povratne informacije

By ksyida