Vir: Prve finance

  Prej so se integracija domače poslovne skupine, trgovinske poslovne skupine, meituan platforme in osnovnih raziskav in razvoja združila v sektor “osnovnega lokalnega podjetja”, Wang Yizhong pa je bil glavni direktor lokalnega podjetja.

  Meituan je še poglobil svojo osnovno lokalno poslovno poslovno strukturo.

  18. aprila je izvršni direktor Meituan Wang Xing objavil notranje e -poštno sporočilo, ki je napovedal nov krog prilagoditve arhitekture in napovedal združitev prejšnje integracije domače poslovne skupine, trgovinske poslovne skupine, Meituan platforme in osnovnega raziskovanja in razvoja je osrednji lokalni komercialni izvršni direktor.Hkrati Meituan ne bo več ustanovil poslovne skupine in domače skupine.

  To je četrta organizacijska prilagoditev Meituana letos.Dejansko je bil februarja letos, ko je Wang Xing prvič napovedal vključitev družinske poslovne skupine, trgovinske poslovne skupine, Meituan platforme, osnovne raziskave in razvoja itd., Je bil objavljen Wang Yizhong, višji podpredsednik Meituana cilj svojih skupnih poročil.

  Po javnih informacijah se je Wang Yizhong rodil leta 1984. Trenutno je najmlajši član Meituan S-ekipe (najvišji odbor za odločanje). Glave oddelka in osebe, ki je zadolžena za distribucijsko oddelki.

  Z napredovanjem prilagoditve štirih organizacijskih struktur Meituan zaključuje preobrazbo od neodvisnosti od različnih podjetij v poslovno sodelovanje.Februarja letos je Meituan tudi sporočil, da bodo za Zhang Chuan, višji podpredsednik Meituana, odgovorni njeni javni pregledi, SaaS, kolesarjenje in zaračunavanje zakladov.Marca letos je Meituan napovedal načrt za rotacijo novega kroga poslovnih voditeljev v obliki notranjega pisma. , postala vodja oddelka za odvzem.11. aprila je Meituan znova napovedal ustanovitev mestnega poslovnega oddelka v okviru notranjega pisma za ustanovitev mestnega poslovnega oddelka, ki je Huang Xiaoqin imenovala za odgovorno osebo; ;Zgoraj navedena oseba je poročala Xue Bingu, osebi, ki je zadolžena za oddelki za odvzem.

  V zgornji prilagoditvi je treba opozoriti, da sta meituanska trgovina in domača podjetja imenovala novega voditelja podjetij in oba sta mlada menedžerja, ki sta zrasla v Meituanu.Hkrati so ustanovitev oddelka za urbano operacijo, oddelka za oskrbo in raziskovanje ter drugi oddelki razkrili tudi, da je ameriška skupina zasledila notranje ravni.Do neke mere bo to nov krog poslovnega sodelovanja in integracije Meituana za zmanjšanje notranjih ovir.

By ksyida