Poroča poročevalec Shi Feiyue Lu Xiao Peking

  Avtonomno vožnja Xiaoma Zhixing je še naprej napredovala.25. aprila sta družba in Toyota Kitajska in GAC Toyota objavila, da bo tristransko podjetje končalo registracijo Platforma Xiaoma Zhixing je v prvih mestih na Kitajskem izvedla velike samostojne potovalne storitve.

  To je prva tržna akcija, ki jo je napovedal Xiaoma Zhixing po objavi seznama.Pred kratkim je regulativna komisija za kitajske vrednostne papirje objavila obvestilo o seznamu seznamov in seznamu v tujini, kar kaže, da namerava biti v ZDA navedeno uvrstitev v uvrstitev, kar pomeni tudi, da je en član avtonomne vožnje v čakalnih vrstah in naštetih.Vendar ni znano, kdaj ga je mogoče uvrstiti in po seznamu.

  Seznam za odpiranje novega načina za financiranje

  V skladu s uradno spletno stranjo regulativne komisije za regulacijo kitajskih vrednostnih papirjev Xiaoma Zhixing načrtuje, da bo izdal največ 98.149.500 navadnih delnic in je naveden na borzi NASDAQ v Združenih državah Amerike ali newyorške borze.

  Pravzaprav je Xiaoma Zhixing že leta 2021 razkril, da razmišlja o seznamu v ZDA.Jia Xinguang, analitik v avtomobilski industriji, je poudaril, da L3 in L4 v industriji zaradi ustreznih politik in težav s čipi v industriji.

  Dejansko so bila v zadnjih dveh letih navedena podjetja v avtonomnih vozniških progah.Zhixing Technology je decembra lani uspešno vstopil na Hong Kong Stock Exchange.

  Prijavite se tudi za seznam v Združenih državah Amerike, čeprav je Wen Yuan Zhiye avgusta lani vložil vložitev kotacije v tujini, je še vedno blizu časa, ko poteče vložitev, in ni bil videti napredka.

  Tehnologija Zhixing, ki je bila navedena na Hong Kong, je postala temen konj. Cena delnic tehnologije je dosegla 108,5 hongkonških dolarjev/delnice in se povečala za 266%višja od cene izdaje.

  Zhang Xiaorong, dekan Inštituta za raziskave znanosti in tehnologije v določeni deli“Novinar je dejal, da ima Xiaoma Zhixing močne tehnološke inovacijske zmogljivosti, celoten kup tehnologije avtonomne vožnje na ravni L4, poslovno kritje Robotaxi (avtonomna vožnja s taksijem) in Robotruck, ki je sodeloval s številnimi znanimi avtomobilskimi podjetji, kot je Toyota.”Govori se, da je sedanja vrednotenje dosegla 8,5 milijarde ameriških dolarjev, kar je eno najdragocenejših avtonomnih podjetij za avtonomno vožnjo, vendar do zdaj še vedno primanjkuje znanih primerov aplikacij in dejanskih načrtov pristajanja.”

  Kar zadeva razlog za izbiro seznama v ZDA, ““Novinar je intervjuval Xiao Ma Zhixing, od časa za tisk pa druga stranka ni odgovorila.

  Novinar je opazil, da je bil sam Xiao Ma Zhixing ustanovljen v Silicijevi dolini v ZDA, družba pa je bila hkrati postavljena na Kitajskem in v ZDA.Po mnenju Zhang Xiaorong imajo ZDA eden najbolj zrelih in globljih kapitalskih trgov na svetu, zlasti na področju tehnologije in inovativnih podjetij. Del delničarjev Xiaoma Zhixinga so vlagatelji v ameriški dolar, predvsem ameriške institucije, kotacija v Združenih državah Amerike pa je ugodna za gotovino.

  Xiaoma Zhixing je kapital naklonjen od svoje ustanovitve.V skladu s statistiko podatkov iz Tianyana Checka je Xiaoma Zhixing, ustanovljen leta 2016, zaključil 9 krogov financiranja. v tujini.Zadnji krog financiranja je 100 milijonov dolarjev naložbe v novo prihodnost (NEOM) in njegov naložbeni sklad NIF (Neom Investment Fund) oktobra oktobra lani.

  Vendar pa so se v zadnjih dveh letih v primerjavi z zadnjih nekaj leti v zadnjih dveh letih znatno zmanjšale, kotacija pa je postala pogosta izbira za podjetja za pridobivanje sredstev.

  Komercializacija je dolgoročni postopek

  Trenutno ima Xiaoma Zhixing tri glavna podjetja: avtonomne vožnje, avtonomne tovornjake in inteligentno vožnjo potniških avtomobilov.

  Vendar se izgube, ki se nanašajo na razkrite podatke, ker avtonomna vožnja še ni dosegla velike komercializacije, izgube pogost pojav v industriji.Ruqi, ki je potoval od leta 2021 do 2023, je izgubil 685 milijonov juanov, 627 milijonov juanov in 693 milijonov juanov; in 464 milijonov juanov.

  Po mnenju Zhang Xiaorong so izgube tudi razlog, zakaj se ta avtonomna podjetja odločijo, da bodo javna.”Čeprav se podjetja za avtonomne vožnje na splošno soočajo z izzivi, ki povzročajo dobiček, lahko pridobijo finančno podporo za spodbujanje tehnološkega razvoja in trženja s kotacijo. Avtonomna vožnja je izjemno požgana. To je kapitalsko intenzivna industrija. Naštevanje lahko odpre potrebne finančne kanale. “

  Vendar lahko kotacijo povečajo priljubljenost podjetij in pritegnejo naložbe, ki prinaša tudi več regulativnih zahtev in tržni pritisk.

  ”Podjetja je treba nenehno optimizirati v smislu tehnoloških inovacij, nadzora stroškov in poslovnega modela za dosego trajnostnega razvoja.” bi se morali osredotočiti na tehnološke inovacije pri tehnoloških inovacijah, ki gojijo tržno gojenje trga, postopoma uresničijo komercializacijo in hkrati vzpostavijo zdrav denarni tok in samo -hematopoetske sposobnosti.

  Iz uradnega razkritega poslovnega napredka je razvidno, da je Pony Zhixing pridobil kvalifikacije brezpilotnih komercializacijskih pilotov in avtonomnih demonstracij vožnje v številnih mestih na Kitajskem: novembra 2022 je peking inteligentna povezana avtomobilska politika Pioneer cona Druga faza dovoljenja za testiranje Izdana je brezpilotna vožnja in Xiaoma Zhixing je postal prvo podjetje z brezpilotno testno kvalifikacijo, da bi začel “v zadnji vrsti” v Pekingu; Pilot mešane komercializacije inteligentnih povezanih avtomobilov (avtonomna vožnja) brezpilotna komercializacija, in Xiaoma Zhixing je postal edino podjetje, ki je bilo izbran za pilota; Letališče in Peking Yizhuang.

By ksyida