Ko gre za Francijo, ljudje pomislijo na besedo -famo.Olivier Sillard je nekdanji kustos pariškega moškega muzeja in direktor fundacije ALAA.On in njegovi prijatelji so z modo uporabili most kitajskih in francoskih izmenjav.

03:04

G. Sillard je zdaj muzej Fundacije ALAA, ki je direktor direktorja.V tej “modni zgodovini” je Selrad zapustil povezavo s Kitajsko.Metoda muzejske razstave je zelo preprosta.Sellad je dejal, da na to razstavo vpliva kitajska kultura: manj je več.

Olvyer sur:Številni vidiki modne industrije navdihujejo Kitajska.Najbolj me zanima opazovanje tradicionalnih kitajskih oblačil.Ugotovil sem, da je način rezanja v tradicionalnih oblačilih včasih zelo preprost, vendar je zanimivo, da je ta metoda zelo moderna.V kitajskem življenjskem slogu je čista oblika, zelo mi je všeč.Mislim, da je to prispevalo tudi k minimalistični obliki, ki mi je bila vedno všeč.Zanimajo me umetniške oblike, kot so pisanje umetnosti, kaligrafije, arhitekture itd. Mislim, da so te umetniške oblike na Kitajskem zelo uspešne in so se hitro razvile.

Oktobra 2023 je Sillard odšel v starodavno vas v vasi Langtou v Guangdongu na Kitajskem.

Olvyer sur:To je muzej o umetnosti kaligrafije in kaligrafije.Ima približno deset stavb in je strog gradbeni kompleks.Zelo me zanima tudi obisk tega muzeja, ker se nahaja poleg starodavne vasi.Z naše perspektive lahko vedno vidimo prihodnje značilnosti mesta.Ta vas še vedno obdrži uličice in starodavne zgradbe, obkrožene s spalnimi lotosovimi polji, ki so zelo romantična.Čeprav kot otrok nisem imel otroštva, mislim, da je to še vedno zelo zanimivo ceniti starodavno kitajsko dedovanje.

Ko je gospod Selrad postavil pogled na Kitajsko, so se nekateri zelo trudili tudi, da bi na mednarodnem prizorišču pripeljali kitajska oblačila.

Francosko starejše modno združenje ima stroge pregledne standarde za mednarodne oblikovalce, ki se odpravijo na Pariški teden mode.Znova in znova je zmagal Zhao Qian.

Zhao Qian, direktor francoske nove skupine:Takrat sem bil v dvajsetih letih celotna oseba, ki je na Kitajskem zadolžena za Pariški teden mode.Imamo tudi veliko odličnih oblikovalcev in odličnih blagovnih znamk.Morda ni popolnoma enako kot zahod, ima pa tudi naše lastnosti, ki lahko predstavljajo mojo kulturo in bistvo naše filozofije.Upamo, da lahko priložnost za gradnjo diplomatskih odnosov med Kitajsko in Francijo 60 let in 2024 Kitajsko leto -francosko leto kulturnega turizma lahko poglobi sodelovanje med Kitajsko in Francijo na področju modne umetnosti in kulture.

Direktorski sistem 丨 Jiang Qiuyi

Nadzor 丨 xu qi dongqiao

Režiser 丨 Chen Minglei

Producent 丨 Zhou Ming

Poročevalec 丨 Ma Jinjin Zhu Xili Wang Meng Bai Jie Zhangjuan

Uredi 丨 Yan Liu Geng Zhan Jinging Bai ning Yang Wen Sha Jing Zhang Wei Shi Yaxin

DUBBING 丨 HUANGFENG

Post -Production 丨 Francija International TV

By ksyida