Poročevalec Interface News | Zhu Yongling

Interface News Uredi | Xu yue

Ženska ženska ženska ženska ženska ženska ženska ženska skupina je razkrila četrtletno poslovno uspešnost v enem četrtletju od leta 2024.Podjetje ima 8 srednjih -do -zadaj ženskih blagovnih znamk oblačil, vključno s Koradior, Naersi, Nexy.co (Nache).

Zmagovalci modno razkritje v prvem četrtletju leta 2024Koradior blagovna znamka Flow (prodaja izdelkov) je zabeležil nižje enoštevilčne leto.Naersi in Nexy.co sta zabeležila rast srednjih števk oziroma visokih enoštevilčnih številk.Te tri glavne blagovne znamke so glavna blagovna znamka zmagovalcev s skupnim prispevkom približno 70 % prihodkov.Skupno število drugih petih blagovnih znamk vode je zabeležilo nizke enoštevilčne številke.Skupni pretok zmagovalcev dosega tudi nizko rast z eno digit.

Po poročanju raziskovalnega poročila Shen Wanhongyuana so podatki, ki jih je na telefonskem sestanku objavil zmagovalec moda, prvo četrtletje zmagovalne mode doseglo 1,7 milijarde juanov.Med njimi glavna blagovna znamkaKoradior je padel za 3%, predvsem zato, ker je blagovna znamka v prvem četrtletju zaprla nekaj trgovine z nizko kakovostjo;Nexy.co beleži 5%oziroma 9%rast;La Kooradior in nastajajoča blagovna znamka Fuunny Feeln je zabeležila dve višini 17%oziroma 21%;

Shen Wanhongyuan je poudarila, da je uspešnost zmagovalca v prvem četrtletju 2024 v skladu s pričakovanji -ko je visoka baza januarja in februarja, vreme vpliva na sezonsko povpraševanje po pomladi v marcu in vrnitev rasti franšize.

Toda v primerjavi s preteklostjo se zdi, da je moda zmagovalca upočasnila rast.Za referenco je stopnja rasti zmagovalne mode in oblačil na drobno.V prvem četrtletju 2024 se je skupna maloprodajna prodaja potrošniških dobrin v oblačilih, klobukih in tekstilu igle povečala za 2,5%leto -na let, kar je bilo enakovredno nizkemu številu zmagovalcev.

V prvi polovici leta 2023 je moda zmagovalcaSkupno povečanje je bilo 15,26%, isto obdobjeSkupna maloprodajna prodaja potrošniških dobrin v oblačilih, klobukih in tekstilu igle se je povečala za 12,8%;V prvi polovici leta 2019 zmagovalna moda ni pridobila blagovnih znamk, kot je Naersi. isto obdobje.Rast 3%celotne maloprodajne prodaje potrošniških izdelkov v oblačilih, klobukih in tekstilu igle ter tekstila igleBistvo

Zmagovalci moda v zadnjih petih letih

Za podjetja, kot je modni prihodek, se je povečal z 1,037 milijarde juanov leta 2014 na 6,912 milijarde juanov leta 2023, povprečna letna stopnja rasti sestavljanja 23,5%. .

Sodeč po informacijah, ki jih je zmagovalca razkril na konferenci o uspešnosti 2023, se bodo njene prihodnje rastne točke povečale od obstoječih blagovnih znamk (ne rasti števila trgovin) in uvedbe osmih blagovnih znamk zunaj obstoječe nove blagovne znamke.

Cilj zmagovalca je podvojiti učinkovitost trgovine v naslednjih treh letih, rast učinkov v trgovini pa izhaja predvsem zaradi izboljšanja blagovne moči in optimizacije kanalov.Leta 2023 se je učinkovitost zmagovalcev Fashion Direct poslovnih trgovin povečala za 28%leto -na let in se tudi v letu 2021 povečala za 13%.

Zmagovalna moda je na zgoraj omenjenem srečanju dejal, da je zmagovalec moda v zadnjih desetih letih v letih 2021 in 2022 nadaljeval z razvojem podjetja. Spoznal je, da so v sistemu blaga pomanjkljivosti, zato se je v zadnjih nekaj letih osredotočil na to optimizacijo.Vključno z izboljšanjem digitalnih objektov, ki zagotavljajo velike podpore za razvoj izdelkov in povratne informacije;

Omeniti je treba, da je zmagovalna moda dejala, da je cena izdelkov prejšnje blagovne znamke zelo visoka, kar ima za posledico visoke stroške napredovanja, dejanska cena pa je vedno nižja od cene oznak; Izboljšati vsakdanje življenje za izboljšanje vsakdanjega življenja.Zato zmagovalci Fashion menijo, da bruto dobiček podjetja v prihodnosti morda ni nujno večja, vendar bo stopnja dobička še naprej optimizirana.

Optimizacija kanalov je predvsem dve točki: odpiranje velike trgovine in odpiranje dobre trgovine.Poleg tega se je zmagovalec v primerjavi z odprtjem nove trgovine v zadnjih dveh letih osredotočil na optimizacijo obstoječih trgovin.Leta 2023 se je število zmagovalcev naslednjih trgovin zmagovalcev zmanjšalo za 42 do 1964, od tega 361 trgovin z več kot 200 kvadratnimi metri ali več, kar predstavlja 24%trgovin z neposrednim delovanjem.

Zmagovalna moda je na zgoraj navedenem srečanju navedla, da se je leta 2023 območje prodajalcev brez povezave povečalo za skoraj 10%.

V uvedbi novih blagovnih znamk se je zmagovalec Moda preusmeril na obstoječo mednarodno blagovno znamko, da bi našel “primerno za razvoj kitajskega trga” in načrtuje razvijanje novih blagovnih znamk s skupnim podjetjem, dovoljenjem blagovnih znamk in celo pridobitve.Trenutno se zmagovalna moda pogaja z novo blagovno znamko, le razkriva novo blagovno znamkoOmogočila bo moška in ženska oblačila, “izpolnjujejo povpraševanje po oblačilih za križno sceno za visoko neto vredno posameznike za športno prosti čas in poslovna pot.”Pričakuje se, da bo naveden v prvem četrtletju 2025.

Cheng Weixiong, neodvisni analitik modne industrije in ustanovitelj Shanghai Liangqi Brand Management Co., Ltd. Težko, da se svoje blagovne znamke resnično razlikujejo.Zato je pod vodstvom močnih glavnih blagovnih znamk druge, tretje in druge namestnike blagovnih znamk težko prerasti v glavno silo.

By ksyida