Potem ko je fantka pustil, da ga je zadel vladar, je razbil svoj ljubljeni model igrač, namestil spremljanje v fantovski sobi in pustil deklico, da ji vrže stripe igrač v smeti, ko … pristop k vprašanju v videoposnetku je nasilnejša izobraževanje .
Zhao sok trdi, da je strokovnjak za starejše družinske vzgoje.Dovoljenje mladoletnikov je javno kaznovano, otrokovo srce pa je zatirano in poškodovano, starši pa imajo izobraževalni koncept napake.Oseba iz izobraževalnega urada v mestu Jiayuguan, provinca Gansu, je dejala, da se je Zhao Juiny upokojil iz osnovne šole v mestu leta 2023. Urad za izobraževanje bo posredoval v preiskavi za vprašanja, ki jih odražajo netizeni.
Igrali so nekateri netizeni: Ali je mogoče: “Obiščite družinske obiske Zhao Juying” in “snemanje videoposnetkov, da bruhate otroke, da trenirajo domače naloge svojih otrok”, je val staršev?Bolezen se še bolj izogiba zdravstvenemu zdravljenju.Kot vsi vedo, je nasilje in pritisk nemogoče gojiti zdrave otroke.Otrokova ljubezen do nasilja je zatirana, ideja o vzbujanju “ocen večjih od vsega” pa je slepo “strup” družinskega izobraževanja.Na koncu bo spodbudil otrokov upor in poškodoval razmerje med staršem in otrokom.
Družinsko izobraževanje ni enostavno, kaj šele.Starši lahko povabijo “tujo pomoč”, vendar si polepšajo oči, ali je povabilo “pomočnik” ali “razbojnik”.Spoštovanje in razumevanje je temelj družinskega izobraževanja in starši imajo čas, da spremljajo visoko kakovost svojih otrok kot vladar, brez “bližnjic”.
Strip Zhang Ye je komentiral Jing Jie Wang Yanan Načrtovanje yin xiaoping
Li haihui
Poročilo/povratne informacije

By ksyida