China News Service, Xinjiang News, 17. aprila.Od 14. do 17. aprila so se raziskovali in vodili strokovnjaki z Inštituta za psihologijo kitajske akademije znanosti in strokovnjakov iz fundacije za razvoj izobraževanja v Šanghajskem varstvu.S to raziskavo je strokovna skupina pomagala šoli pri gojenju talentov izobraževanja o duševnem zdravju, vzpostavitvi sistema zgodnjega opozarjanja študentskega psihološkega zdravja in pomoči pri čaščenju mesta, da še naprej gradi zdravstveno izobraževanje, spremljanje in zgodnje opozorilo, svetovalne storitve in posredovanje Odvijte delovni sistem za duševno zdravje, ki deluje s skupno povezavo.
Na simpoziju je Zhang Yingbiao, namestnik sekretarja delovnega odbora za izobraževalno stranko in sekretar stranke Skupine za izobraževalno biro v okrožju Baicheng, predstavil razvoj psihološkega zdravstvenega izobraževanja v okrožju Baicheng in predstavil pogled na Co -Construction izobraževanja o duševnem zdravju.
Raziskovalec, profesor, pomočnik direktorja za psihologijo Kitajske akademije znanosti, Liu Zhengkui, direktorja mladinske inovacijske skupine, in Yu Ban, izvršnega sekretarja Shanghai Dandelion Education Development Funday.
Na podlagi dejanskega stanja šol v okrožju Baicheng “Kako rešiti težave in težave študentskega izobraževanja o duševnem zdravju?” predlogi.
Med anketo je strokovna skupina odšla v četrto srednjo šolo okrožja Baicheng, šesto srednjo šolo in srednjo šolo št. 2, da bi obiskala šolsko svetovalno sobo, da bi se pogovarjala z učenci iz oči v oči in dobro opravila psihološke napotke.In organizirati vse učitelje duševnega zdravja v okrožju za izvajanje posebnih poučevanja in raziskovalnih dejavnosti, izvajanje analize poučevanja in “psihološkega salona” popularnih znanstvenih dejavnosti, izboljšanje sposobnosti šole za učitelje psihološkega zdravstvenega izobraževanja in vodenje šol za nadaljnje izboljšanje in izboljšanje izboljšanja tega Izobraževalni sistem duševnega zdravja.
V naslednjem koraku bo izobraževalni sistem okrožja Baicheng aktivno raziskal pilotsko delo reforme psihološkega zdravstvenega izobraževanja, poglobil večstransko sodelovanje in se zanašal na visoke kakovosti, da bi ustvaril skupino učiteljev duševnega zdravja študentov z močnimi zmožnostmi, Pod energije in visoke gojenja. .
Poročilo/povratne informacije

By ksyida