Dekle v sosednji deklici modni slog

Retro moda

Ponarejen fant

Praznični slog

Umetniški slog

Punk slog

Vloga -igranje mode

Napredna prilagoditev

Ankara modni slog

1. Slog uličnih oblačil

To je modni slog, ki se je razvil z ulice.Izvira iz kalifornijske kulture surfanja in rolkanja.Toda zdaj so glavni oblikovalci, blagovne znamke in vplivni ljudje sprejeli ta slog in ni več omejen na ulice in uličice.To je mikrokozmos moderne urbane mode.

2. Nacionalna moda

Nanaša se na oblačila, ki uporabljajo različne nacionalne kostume.To vključuje, vendar ne omejeno na kitajske manjšinske kostume, majice mehiških kmetov, afganistanske jopiče, tujega kimona itd. In barvne velike robčke iz Ciganov.

3. Office Professional Suit

Tudi za tiste, ki redko razmišljajo o oblačenju, “kaj naj oblečem v pisarno, zlasti sestanke in dejavnosti?”Uradna pisarniška obleka je namenjena slogu obleke te množice.Moški bi morali nositi večerni oblek ali formalne temne obleke in se ujemati z vezmi;Če želite v pisarni zaslužiti veliko denarja, se tega modnega sloga morda ne boste mogli znebiti.

4. Poslovna priložnostna obleka

Čeprav to še ni postalo formalno breme, je dovolj za sestanke in pisarniške dejavnosti.Jakne za obleke in podporne hlače ali kakijeve hlače, skupaj s formalnimi majicami za ovratnike in priložnostno kravato, so najpogostejša moška poslovna oblačila.Športne jakne se uporabljajo tudi za več priložnostnih priložnosti.Za ženske, priložnostne hlače ali krila z ustreznimi vrhovi/pasom z ustreznimi jopiči so poslovna priložnostna oblačila.

5. Športna oblačila

Športna oblačila so zdaj postala sinonim za priložnostna oblačila.Prej bi samo športniki nosili športna oblačila, zdaj pa se z vzponom zvezdnikov vsi odpravijo v svoje najljubše športne oblačila in istega dne celo ne telovadijo 5 minut.Beseda Athleisure se uporablja za navajanje priljubljenih športnih oblačil.Večina tkanin za športna oblačila je dovolj udobna, lahko nosite kjer koli, imajo dovolj elastičnosti, tako primerne kot privlačne in se ne bodo deformirale.

6. Dekliški slog

To je najbolj ženstveni slog -če vam je všeč ta slog, boste nosili roza oblačila in dodatke, nato pa se lahko ličila.Nosili boste kratka krila, obleke in majice z luštnimi detajli, kot so lok ali nagubani robovi, ruffles in moda.

7. Nevtralni modni slog

To je nevtralen modni slog.Znana tudi kot oblačila, ki so primerna za moške in ženske.Drugi izrazi, povezani s slogom, vključujejo “ne -polepčen spol” in “brez ljubezni”.V ženskih oblačilih se beseda nanaša na uporabo moških in ne -poslov.

8. Non -Mainstream

Večina deklet, starih od 13 do 14 let, bo šla skozi takšno stopnjo: karkoli glavnega toka jih bo zgrozilo.Barbiejeva majica za videz in črke, ohlapna večplastna oblačila, črna cvetlična nohta, teniška krila v temnih barvah, bojni škornji, jakne za obrezovanje in kavbojke ter neverjetne žive barvanje las.Ta vrsta mode, ki jo navdihuje gotski slog, je priljubljena med dekleti in skoraj vedno gredo na Instagram.Modni slog scene lahko rečemo kot predhodnik tega sloga.

9. Rock modni slog

Razen avant -gardne modne slogovne hrane (na primer tesne usnjene hlače/kavbojke, črne škornje ali koničasti čevlji z visokim hlevom), stare -modne T -majice (bombnik/motocikli) s obliž odnos.Ta sledilci s slogom vedno nosijo tesna oblačila.Drugi različni slogi so črni lak za nohte, zakovice na oblačilih in veliko število dodatkov, vključno z debelimi zapestnicami in ogrlicami za nohte.

10. Gotska moda

Gotska moda se nanaša na temen in skrivnosten modni slog, ki je blizu roba patološkega stanja;Ta slog je pogosto povezan z mladimi, ki nosijo črna oblačila in rock glasbenike, vendar je veliko več kot to.Vsebuje popolnoma drugačno gotsko kulturo, vključno s filmi, romani in zelo navdušenimi privrženci.

11. Moda Lolita

To pomeni, da je velika deklica oblečena kot deklica -to je simpatična moda, primerna za mladostnike in dekleta v zgodnjih dvajsetih letih prejšnjega stoletja.Ta modna oblačila vključujejo nagubana krila, puhaste rokave, simpatične pokrivala, tiskane nogavice, lahke jopiče, luštne ovratnike, manšete in rokavice in podobno.

12. slog kolkov

HIP -HOP je najbolj priljubljena vrsta glasbe v tujini.Našli boste ta slog baseball majic, pilotskih jopičev, kavbojk.

13. Chavez kulturni slog

To je modni slog, ki izhaja iz razreda tujih delavcev.

14. Kawaii moda

Kawaii je še ena tuja ulična moda, ki so jo sprejeli mladi po vsem svetu.Beseda “luštna” pomeni “simpatično”, ki je prevedena v zelo ženstvena oblačila, kot so kratka krila in T -majice, natisnjene z luštnimi risanimi liki.

15. Slog fakultete

Ta slog je povezan s študenti v predhodni pripravljalnih šolah v tujini.Danes ta slog sprejemajo tudi ljudje zunaj kampusa.Diagonalne bombažne hlače ali kakijeve hlače, polo majice, majice Oxford s gumbi, Henryjeve majice s športnimi jopiči, puloverji z okroglimi vratu in rešetkastimi krili so vse fakultetne zastave.

16. Modni slog zahodnega jeansa

Ta slog kaže, da ste denim dekle globoko v srcu, kot vidite na divjem zahodu 19. stoletja.Ta slog vključuje gumbe z gumbi, jeansovimi škornji in široko urejenimi klobuki ter podrobnosti o usnjenih reseh.Denim krilo je bilo nekoč glavni slog sloga denim deklice, vendar zdaj ni tako priljubljeno.

17. Dekle v sosednji deklici modni slog

Deklica soseda je nežno in obzirno preprosto dekle.To je sladek in preprost slog, najbolj udobna oblačila, vključno z krilom za obešanje.Udobni vzorec T -majice, preprosta krila iz jopičev so del tega sloga.

18. Retro moda

To je retro slog, ki vas spominja na preteklo modo.Modna industrija se je veliko naučila iz preteklega sloga, toda ta oblačila imajo več retro sloga kot druga oblačila.Večina krila, ličil, vrhov in hlač se uporablja za oblačenje in plese, vendar nekateri radi nosijo samo luštna krila.

19. Lažni otrok

Če želite videti kot fant in se izogibati vsem ženskam v slogu oblačenja, potem ste lažni fant.

20. Počitniški slog

Znana tudi kot poletna ali patruljna oblačila, ker boste to nosili med luksuznimi počitnicami.Ta slog je primeren za potovanja in sprostitev -razmišljate o kratkih hlačah, ohlapnih t -majicah, kopalkah z dolgimi ploščami, tekaškimi hlačami, širokimi poletnimi klobuki in čipkastimi sandali.Vključuje tudi večerne obleke polno dolžine (na primer dolga krila) in moška pol -uradna oblačila.

21. Umetniški slog

To je netradicionalni slog, svetle in drzne barve in pretirani odtisi.Ta oblačila in dodatki bodo v čudnih oblikah predstavljali nenavadne obrise.V glavnem ročno izdelani dodatki, ročno izdelane tkanine ali grafiti ročno -painted.

22. Punk slog

“Uporabljam samo modo kot način, da izrazim svoj odpor in upor. Moja ambicija je razumeti svet mojega življenja. Ta stavek prihaja od Vivienne Westwood. Ona je ta predstavnika mode, ta stavek povzema celotno teorijo punk sloga.

Predlogi te vrste oblačil so: T -majice s provokativnimi in provokativnimi besedami, mrežnimi nogavicami, usnjenimi jopiči, črnimi škornji, napolnjenimi s zakovicami, črnimi gamaši, ledenimi krili, barvitimi mohot kratkimi pričeskami in črnimi oblačili.Skupaj s temnimi krogi, perforiranim nakitom in tetovažami na telesu je punk slog.Sredi -1980 so bili razcvet tega moda.

23. Moda igranja vlog

Veste, koliko ljudi je v drugih časih oblečenih kot njihovi najljubši liki ali oblačila.Anime liki ali posebni poklici so navdušeni nad nekaterimi ljudmi.

24. Napredna prilagoditev

To se nanaša na ekskluzivna prilagojena oblačila, ki so jih izdelali oblikovalci z visokimi enci.Znane osebnosti v svojih dejavnostih/praznovanjih pogosto uporabljajo napredne obleke in obleke po meri.Če vam je všeč ta modni slog, morate za vsak slog porabiti veliko denarja.Če pa bi izgledali kot več deset milijonov, morate porabiti veliko denarja.

25. modni slog Ankara

Ankara modni slog se nanaša na oblačila iz tkanin z žigom, polno vitalnosti in barve.

No, zgoraj navedeno je 25 vrst oblačilnega sloga.Če niste primerni za vas, potem pozdravite območje za komentar, ki ga želite dodati!

By ksyida