Julija letos bodo predstavljene olimpijske igre leta 2024.25. aprila, ŠanghajXu Bin, direktor občinskega športnega uradaMed gostu “Shanghai Minsheng Intervju” je trenutno v različnih reprezentancah 205 Šanghajskih športnikov, 41 športnikov pa je pomagalo, da so se njihovi reprezentanci uvrstili na olimpijske igre.Poleg tega se pripravljajo tudi namizni teniški igralci iz Šanghaja, navijačev Zhendong, potapljaški športnik Chen Taro in plavalec Qin Haiyang na končni šprint na pariške olimpijske igre.

Xu Bin je predstavil tudi poglede na kaos riževega kroga za uničenje športne kulture: v zadnjih dveh letih se pojav riževih krogov ponavadi širi na športno polje. ” Vsi, ki lovijo zvezde, če spoštujete športnike, pozdravljamo tudi pozitivna mnenja, predloge in kritike, vendar smo odločno nasprotovali in se upirali za neizpolnjevanje, izmišljene in zlonamerne poškodbe. “

Shanghai Jock Bing Li Bing 黎 Mali Pariz olimpijske igre


Kitajski športni športniki so trdo delali in dosegli dobre dosežke na prejšnjih večjih mednarodnih tekmovanjih, kot so olimpijske igre in azijske igre.Leta 2024 je kitajska delegacijaPriprava pariških olimpijskih iger je vstopila v vojno stanje.Tokijske olimpijske igre leta 2020, kitajske športnike iz Šanghaja so dobro nastopile;

14. aprila je Zhang Zhizhen, šangajski igralec na Kitajskem na Kitajskem.Istega dne je Zhang Zhizhen (Kitajska)/Mahach (Češki) v ATP Barcelona Tennis Open dvojice premagal Edalgo (Ekvador)/Rodriguez (Kolumbija) 2-0, da bi napredoval na glavno tekmovanje.Tiskovna agencija Xinhua (fotografija Hu A GOSA)

Prizadeva si, da bi se več šanghajskih športnikov borili za čast domovine na pariških olimpijskih igrah, to je želja vseh šangajskih športnih ljudi.Xu Bin je razkril, da je 12 športnikov zaklenilo svoje osebne kvalifikacije, vključno z boksarskimi ženskami 50 kg Wu Yu, umetniškim gimnastičnim kolektivom All -Around Guo Qiqi, ženska pesem Shotper Jiayuan, veslanje s štirimi osebnimi veslami (zadnji poletni olimpijski prvak) Zhang Ling in Chen Yunxia, ​​veslanje žensk s štirimi posameznimi veslami Zhang Shuxian, jadranje Ilca 6 Gu min, streljanje ženskega 10 -metrskega plinskega pištole Jiang Ranxin, streljanje moških 25 -metrskih pištol Hitro streljanje Wang Xinjie, tenis moški športnik Zhang zhizhen nebes, Meč Moški meč Osebni princ Jie Jie in tako naprej.

Šanghajski strelski igralec Jiang Ranxin.Haishar fotografija

Poleg teh 12 športnikov, ki so osvojili kvalifikacije o olimpijskih igrah v Parizu, bodo konec junija letos dokončane druge olimpijske kvalifikacije.Številni šangajski igralci se aktivno pripravljajo na ključne športnike svojih reprezentanc, kot so navijači namiznega tenisa Zhendong, potapljaški športnik Chen Taro Xi in plavalec Qin Haiyang. Pariške olimpijske igre.

Pokličite vse, da sledijo duhu športa

Nekoč je izdal dokument, s katerim je kritiziral nekatere “obroke”, ki so jih sprožili nekateri netizanci.

Izjemni športniki si zaslužijo spoštovanje in slediti večini netizenov.Sanje vseh športnikov so priti do svete olimpijske dvorane, ki prikazujejo vrhunske spretnosti pozornosti, zasedejo zlato medaljo slavnih ljudi in stojijo na najvišjem vrhuncu v športu.Kitajski športniki so za to sanje plačali nešteto naporov in znoja, se odrekli veselju do ponovnega združevanja s svojimi družinami in nenehno presegajo lastne izzive.To so primeri, junaki, zvezde in jih je vredno imeti veliko oboževalcev.

Obstaja samo en prvak in večina občinstva in športnih navdušencev bi morala biti več pozornosti športnemu duhu za zlato medaljo.Vendar pa je vedno nekaj ljudi, ki lahko stojijo na najvišji stopnički -pogosto sporočam športnikom, ali bodo dosegli vrhunec ali ne, dokler bodo vztrajali v prepričanju, bodo uspešni. Uspešen je.Oboževalci lovijo športne zvezde, ne bi smeli loviti samo ocen in nominalne vrednosti, ampak tudi športni duh trmast in slave za državo, kakovost volje, ki presega sebe, nikoli ne obupa v vrednosti življenja.

Športni duh in olimpijski koncept, ki ga zasledujejo zvezdniški igralci, sta še bolj vredna spremljanja.Tiskovna agencija Xinhua

V zadnjih dveh letih se je kaos razširil na športno igrišče.Pred časom so na terenu zamislili ekstremne oboževalce kot svoje ljubezenske predmete, pri čemer so uporabili več računov in spreminjali identitete, da bi nadoknadili zaplet ljubezni z dobro znanimi športniki, kar je povzročilo oblikovanje spletnega javnega mnenja; Tudi ljudje, ki so na internetu zlonamerno izpostavljali dobro znano.

By ksyida