Od 3. maja do 5. maja se bo v novo dokončanem mednarodnem konjeniškem centru Šanghaj Jiushi začelo šangajsko Langqin globalno konjeniško prvenstvo.Na začetku igre je bil prvič uprizorjen še en vizualni praznik o konjih.
22. aprila je v Citic Plaza v okrožju Jing’an potekala slovesnost izstrelitvene slovesnosti leta 2024 Shanghai Langqin Global Exestrian Championship, da bi predstavila lepoto umetnosti in športa za državljane.
Konjeniška kombinirana umetnost, ki prikazuje edinstven čar
Konjeniško gibanje nima le močnega soočenja in čudovite konkurence, ampak tudi polno elegance in lepote.Ta umetniška razstava je spoznala integracijo konjeniškega in lepote slikarske umetnosti.
“Poleg prikazovanja fotografij prejšnjih dogodkov obstajajo tudi slike, ki jih je naslikal konj, ki ga je naslikal Xu Beihong, mojster kitajske slike. Njegove slike so dobro znane po vsem svetu s svojim edinstvenim umetniškim slogom in globoko kulturno dediščino.” Šanghaj Jiushi športno tekmovanje Operacija Management Co., Ltd Huang Ming, sekretar podružnice stranke in generalni direktor Huang Ming.
“Sodelovanje med globalnim konjeniškim prvenstvom in umetniškim muzejem Xu Beihong vam bo prineslo edinstveno umetniško izkušnjo.”
S prikazom mojstrovin gospoda Xu Beihong -a umetniška razstava predstavlja lepoto navzkrižnih športov in umetnosti.Razume se, da se bo poleg slikarskih razstav v prihodnosti izvajalo tudi več vrst dejavnosti.
Photography Art Salon predavanja, konjeniške tematske dejavnosti udarijo v … barvit način bo ustvaril močno vzdušje dogodka.
Dogodek se bliža in toplota se postopoma segreva
Šanghajsko Langqin Global konjeniški prvenstvo je najvišja stopnja konjeniške ovire v okviru Mednarodne konjeniške federacije.
Poleg zagotavljanja čudovitih tekmovalnih nastopov je bil dogodek vedno zavezan spodbujanju razvoja domačega konjeniškega gibanja in kulturne popularizacije z obsežnim vplivom.
Ob deseti obletnici tega dogodka bo svetovno konjeniško prvenstvo v Šanghaju Langqin leta 2024 upal, da bo z umetniškimi razstavami bolj intuitiven in čustven tekmovalni duh in eleganco konjeniškega gibanja pred več ljudmi.
“Veselimo se, da bomo v krog in zunaj kroga pritegnili več navdušencev, naj bodo vsi začutili svoj edinstven čar in cenili barvito kulturno vzdušje, ki ga je v Šanghaju prinesel Huang Ming.”
Trenutno lahko pri prodaji prireditve v vroči vozovnicah za občinstvo prenesejo uradni kanal za vozovnice za dolgoročne športne aplikacije ali se prijavijo v “Jiucai Sports App” Wechat in Alipay Applets za nakup prek spleta.
RISPING NOVICE REPORTU PU YILEI
(Ta članek izhaja iz Surging News, za več izvirnih informacij prenesite aplikacijo “Surging News”)
Poročilo/povratne informacije

By ksyida