China News Service, Peking, 25. aprila.Ren Xiaoyun, namestnik okrožnega vodje okrožne vlade okrožja Pengshui, ki se je udeležila tiskovne konference, je dejal, da sta gledanje in sodelovanje na tekmovanju postalo lepota in veselje lokalnih državljanov.
Zemljevid dogodka.Organizacijska konferenca
Dogodek skupaj organizirajo Nacionalna uprava za športno upravljanje, športni urad Chongqing in avtonomna vlada Pengshui Miao Tujia.Po poročilih je bilo, ker je bilo leta 2011 prvo tekmovanje v vodnih športih z visokimi specifikacijami in tekmovanji v visoki kakovosti, nato v kombinaciji s festivalom Huashan, ustvarilo blagovno znamko IP “One One in One Game”, ki združuje “trije glavne značilnosti “ekologije, narodnosti in kulture. Bistvo
Ko govorimo o odnosu med razvojem vodne konkurence in Peng Shui, je Ren Xiaoyun globoko dejal: “Peng Shui se zanaša na edinstvene prednosti in turistične vire gora in rek, da bi našli kombinirano točko in preboj športnega dogodka ter turizem Industrija, Art Water Slipper Compeund, Ayi River International Drifting Competition, Kitajska Portbone Open, Green Water Qingshan Sports Challenge, Wujiang Marathon Compeund Športno vzdušje množice. “
Po besedah ​​Cheng Tu, sekretarja stranke in predsednika CPPCC okrožja Pengshui, se bo Peng Shui držal ideje o vodenju tekmovanja, ponovi za nadgradnjo projekta dogodkov, uporabi dogodkov Razširite funkcije vodne konkurence z vidikov razširitve konotacije.Povedal je, da se bo po zakonu vodnih športov v kombinaciji z državljanskimi potrebami po diverzifikaciji tekmovalnega športa in hkrati iz izkušenj s konkurenco v naprednih regijah naučil nenehno optimizirati organizacijsko strukturo, konkurenčno Projekti in izražalne oblike vodnih športov in še naprej povečujejo promocijo dogodka. .
Na spletnem mestu konference.Organizacijska konferenca
Dejal je, da bo v prihodnosti še bolj poglobil integracijo in razvoj kulturnega turizma, ki temelji na “treh glavnih značilnostih” lokalnih “devet sadik” in “treh podpor”, ter združila vodne športe s festivalskimi praznovanji, Razstave, ki niso v korakih, prosti čas in druga kombinacija.Hkrati se držite “festivalske dirke in ekonomskega petja”, na tekmovanju festival kot medij, pritegnejo različne tržne subjekte in aktivno sodelujejo v gospodarskih in trgovinskih dejavnostih, kot so pogajanja o promociji naložb, ponudba izdelkov in trženje.(čez)
Poročilo/povratne informacije

By ksyida