Zvečer 25. aprila je Ximai Food (002956) objavil letno poročilo 2023. %leto na leto.

Finančno poročilo kaže, da se poslovni dohodek Ximai Food še naprej povečuje od njegovega seznama v letu 2019, povprečna letna stopnja rasti spojine pa presega 10%, Center za rast pa se je še naprej premikal navzgor.V zadnjem letu povpraševanje potrošnikov ni bilo objavljeno od pričakovanega, Ximai Food je pokazal zagon visoke rasti trenda.

Letno poročilo Ximai Food 2023 kaže, da je podjetje vedno pripisovalo velik pomen gradnji tržnih kanalov.Po letih delovanja je Ximai Food vzpostavila ogromno in učinkovito trgovsko omrežje. Učinkovitost tridimenzionalni sistem tržnega omrežja brez povezave.Ta sistem se lahko hitro spopade s spremembami na trgu, zaradi česar je prodajna lestvica Ximai Foods v industriji stabilna.Po podatkih informacijskega omrežja supermarketa Nacionalne verige je podjetje doseglo kontrast podjetja v primeru velikega prodajnega leta prodaje supermarketov.

Na podlagi zrelega nacionalnega prodajnega omrežja brez povezave OFFLICE Food tudi krepi postavitev kanalov E -Commerce, optimizira strukturo izdelkov in aktivno širi mlade potrošniške skupine.Letno poročilo kaže, da Simai še naprej hrani spletne ovse na glavni platformi E -Commerce.

Hkrati Ximai Food nenehno raziskuje in uvaja inovativne kanale, kot so prigrizek, nakupi skupnosti, oddaja v živo in blago, B2B, O2O itd. Ti novi kanali so se v preteklem letu še naprej trudili, od Kateri kanali za prigrizke brez povezave so se povečali za več kot leto -na leto povečajo več kot 180%.

V skladu z avtoritativnim tržnim raziskovanjem kaže, da je Ximai Food še naprej vzdrževal vodilni položaj kitajskega ovsa in zrn. se je povečal na 25%.Uvrstitev brez povezave in spletne prodaje sta prva v panogi.Leta 2023 je bil tržni delež Douyin Platform Rinseng Micotida. , postati prva znamka platforme platforme platforme.

Finančno poročilo kaže, da je Ximai Food aktivno izvajala raziskave in testiranje ovsenih sort in prehranskih komponent.Po letnem poročilu 2023 se je lani Ximai Food R&D naložbe povečale za skoraj 30%leto -na let.Pod strategijo osredotočanja na velik posamezen izdelek je letna prodaja čiste ovsene kaše presegala 600 milijonov juanskih izdelkov, zvezdniški izdelki, kot so organsko, mleko, oves, oats+, pa se tudi nenehno povečuje za več kot 30%. leto na leto.

Omeniti velja, da je Ximai Food sprožil probiotični beljakovinski prah na podlagi povpraševanja po potrošnikih po zdravih izdelkih. v zahodno kategorijo pšeničnih izdelkov.Leta 2023 so se izdelki v prahu povečali za več kot 80%letno -letno.

Inverzna rast Ximai Food leta 2023 izvira iz inovacij podjetij in stabilnih poslovnih strategij z leti, pa tudi iz strateške postavitve celotne industrijske verige.

By ksyida