Državljani, ki imajo radi šport, so blagoslovljeni!Popoldne 19. aprila je novinar iz medijskega prezračevanja, ki ga je organiziral športni urad Hangzhou, izvedel, da bo Hangzhou ustvaril športno srečanje ljudi s temo “Super Saturday · Sports Hi”, da bi zagotovil več platform za športne navdušence.
Kot že ime pove, bodo “super sobote” iger v soboto za igranje. od mase diverzifikacije.Vsaka konkurenca je razdeljena na predhodne in finale.
Ljudje v Hangchengu se lahko združijo za podjetja, skupnosti in vasi, da se brezplačno prijavijo z “igrami Zheli-Asian Games Online-Activity-People”.Rok za prvo četrtino vsakega predhodnega projekta je 25. aprila, čas registracije v drugem četrtletju pa je od 26. aprila do 25. maja.
Konkurenca bo razdeljena na več regij, od katerih so košarkarski predmeti razdeljeni na Yuhang Division (pet -parson Enterprise Group), Gongshu Division (Three -person Skupno skupino) in Xiaoshan Division (pet -parson Village Group); so razdeljeni na okrožje Shangcheng in območja Jiande Cityja;
Ustrezna oseba, zadolžena za športni urad Hangzhou, je dejala, da serija dogodkov ne zagotavlja le platforme za državljane različnih starosti in poklicev, da se pokažejo in uživajo v športu, še dodatno spodbujajo športno navdušenje, ampak tudi zagotavljajo bolj živahne dogodke za ustvarjanje za ustvarjanje National Fitnes Model Trgs.Hkrati lahko še poveča učinek azijskih iger, spodbuja visokokakovostno razvoj športa Hangzhou v obdobju post -azijskih iger in pospeši ustvarjanje mednarodnih dogodkov.
Poročilo/povratne informacije

By ksyida