Po Qingming of Dahe.com (poročevalec Zhu Chuanpeng) se je temperatura v različnih krajih začela dvigovati.Kako lahko pravilno presodimo, ali smo debeli?Kako lahko znanstveno shujšamo, da se izognemo odbijanju in se vsako leto znebimo usode izgube teže?
12. aprila so bili 36. nacionalni zdravstveni mesec domoljubnega zdravja v provinci Henan, provinca Henan, komisija za zdravje in zdravje Henan in mesto Zhengzhou. mesto in delili goljufije zdrave hujšanja.
status quoEden od dveh odraslih je debel človek
Podatki Svetovne zdravstvene organizacije so pokazali, da se je od leta 1975 do 2016 globalna stopnja debelosti skoraj podvojila.Ne gre za to, da ste sami debeli in globalna debelost je postala velik problem.
Od prehranjenega do prehrane.Od ustanovitve nove Kitajske so življenje Kitajcev doživele ogromne spremembe.”Poročilo o prehrani in kroničnih boleznih kitajskih prebivalcev (2020)” kaže, da je stopnja prekomerne teže in debelosti v moji državi 34,3%oziroma 16,4%.Debelost je kronična presnovna bolezen, ki ne vodi le do večjega tveganja za prezgodnjo smrt, ampak tudi na pojav različnih kroničnih bolezni in celo tumorjev
Nekatere raziskave napovedujejo, da lahko do leta 2030 ultra -heavska stopnja debelosti odraslih v moji državi doseže 65,3%, zdravstveni stroški, pripisani ultra -teži debelosti država.
Nezadostni vnos zelenjave in sadja in mlečnih izdelkov v naši provinci, vnos soli in jedilnega olja presega standard; Skupna skupna dva je dosegla 57,6%.To pomeni, da je eden od obeh odraslih prekomerno telesno težo ali debelo.Poleg tega je provinca ustvarila 279 zdravstvenih mest, 892 zdravstvenih vasi in 1.858 zdravstvenih enot;
škodaDebelost zmanjšuje kakovost prebivalstva
“Metabolična bolezen, osredotočena na debelost Kot rezultat, kakovost rojenih otrok upada, kar bo resno vplivalo na gospodarski in družbeni razvoj naše države.Hkrati bo debelost povzročila srčne bolezni, hipertenzijo, diabetes in raka ter druge zdravstvene stroške, kot sta zdravljenje in zdravila, predstavljajo veliko breme za družbo kot celoto.
Torej, kako razlikovati debelost?Yan Shuxun verjame, da je prvi ocenjevanje skozi golo oko ali maščobo ali tanko ali zmerno, golo oko pa je mogoče razlikovati.
Ljudje skrbijo, da poleg debelosti, ki je vidna s prostim očesom, obstaja tudi nekakšna maščoba, imenovana “nevidna debelost”.Mogoče so nekateri videti dobro omejeni, toda trebuh je zelo “deli”, ki je v medicini znan kot “nevidna debelost”.Prekomerna teža se nanaša na 28 kg/m2. .
Obstaja tudi nekaj ljudi, ki pogosto delajo in izgledajo zelo “debelo”, v resnici pa je hitrost lipidov zelo nizka.Za to potrebujejo strokovne instrumente za odkrivanje hitrosti telesne maščobe.
Na primer, Yan Shuxun je dejal, da je telesna maščoba Ronaldo Ronaldo, znana mednarodna nogometaš, le 7%. Zraven njega, ampak samo pijte mineralno vodo.Ali je hitrost telesne maščobe normalna, je tudi znak, ali je zdrava.
Pojdi venVzpostavite dobro navado razvijanja samo -discipline za razvoj samo -discipline
“Pogosto pravimo, da držimo usta in si postavimo noge. Pravzaprav je prvi korak vzpostaviti dober koncept obvladovanja teže. Z vidika subjektivne zavesti se zavedamo škode, ki jo povzročajo debelost in debelost. Lahko vzamemo lahko to. Pobuda za izboljšanje te zavesti: kako se ujemati s tremi obroki na dan in kako narediti uravnoteženo prehransko upravljanje.
Verjame, da je treba izgubo teže najprej zmanjšati: sladkor, zmanjšanje olja in sol.In zmanjšanje olja je najpomembnejše, saj so kalorije grama olja dvakrat več kot en sladkor, olje pa je preveč.
“Zato se ne pozabite, da nadzorujemo kalorije, ne pa nadzorujemo teže. Čeprav se vam zdi, da danes jeste zelo malo, jeste veliko kalorij.” In naj vaše kalorije ne ustrezajo standardu, dosežete uravnoteženo ravnovesje kalorij.
Yan Shuxun je opomnil, da so preprečevanje zapletov debelosti, zgodnje odkrivanje, zgodnje ocenjevanje in zgodnje posredovanje pomembne strategije.Debeli ljudje različnih starosti lahko izberejo razumen način vadbe v skladu z lastnim položajem.
“Stari izrek je, da imate denar za nakup starega in tankega, vendar ne vem, zakaj je slabo, če je debelo. Vem le, da strokovnjaki pravijo, da je preveč debelo, da bi bilo videti dobro. V redu, enostavno, enostavno zboleti.
Poročilo/povratne informacije

By ksyida