24. aprila je bila v javni dvorani pokrajinske vlade potekala tiskovna konferenca osmega športnega srečanja v provinci etnične manjšinske športe.Namestnik direktorja pokrajinskega javnega odbora Meng Qingdong, namestnik direktorja pokrajinskega športnega urada Que Yongkai, in Wu Qian, namestnik župana Baishan Cityja, sta uvedla ustrezne razmere državnih iger in odgovorila na vprašanja novinarjev.
Osma etnična manjšinska tradicionalna športna športna srečanje v naši provinci gosti deželna vlada, deželni javni odbor, pokrajinski športni urad in Baishanska občinska uprava pa naj bi bila skupaj organizirana od 27. do 30. maja. Župan Baishan Cityja Baoshan Poklicni in tehnični šoli.Obstaja 14 tekmovanj, med njimi 11 tekmovanj, vključno z jesenjo, odskočno desko, bisernimi kroglicami, krogličnimi kroglicami, samostrelom, obljubo, etnično fitnes, etnično rokovanje, borilne veščine, metanje, cilje na Harbinu, pa tudi žiro, superge, čevlji 3 Performance Predmeti, kot so dirke in tradicionalni loki.Na teh igrah je sodelovalo 11 delegacij iz mest (zveznih držav), odbora za upravljanje gore Changbai in Meihekou.
Letošnje nacionalne igre so velika etnična kulturna in športna dejavnost prve province od osrednje nacionalne delovne konference leta 2021. Glavna linija zavesti skupnosti kitajske države je glavna linija. Solidarnost, trdo delo in Forge naprej “, močno spodbujajo odlično tradicionalno kulturo Kitajske, gradijo platformo za komunikacijo in vključevanje različnih etničnih skupin ter v celoti kažejo duh ljudi vseh etničnih skupin vseh etničnih skupin v Novi Era in novo potovanje.
Kot večnamenska mejna provinca je etnična sestava naše province popolna, etnična kultura je raznolika, vse regije pa imajo bogate nacionalne kulturne in športne vire.Odbor za pokrajinsko stranko in deželna vlada sta vedno pripisovala velik pomen za nacionalno kulturno in športno delo.Projekt tekmovanja v tradicionalni športni konferenci se je povečal s petih postavk leta 1993 na 14 točk letošnjega leta.Rezultati delegacij naše province so sodelovali v nacionalnih tradicionalnih športnih igrah države, še naprej so se lotili novih prebojev, od 7. zasedanja 7. medalje do 11. 34 medalj.Tradicionalni športni športni športni srečanje pokrajine se pripravlja tudi na udeležbo pokrajine v 12. nacionalnih tradicionalnih športnih igrah v provinci.
Poroča se, da so priprave tradicionalnih športnih konferenc pokrajine v provinci tesne in urejene, pragmatične in učinkovite ter so dosegle uprizorjene rezultate.BAISAN CITY je podprlo moč mesta za mobilizacijo organizacije poklicnih institucij, različnih množičnih organizacij in mladih študentov, da bi izvedli vajo programa otvoritvene slovesnosti, in si bo prizadeval za nacionalno enotno avdiovizualno pogostitev ljudem pokrajine.
Emblem in maskote tega športnega srečanja so bile na koncu vključene v vse sektorje družbe. prebivalcev vseh etničnih skupin v naši provinci in regionalnih značilnosti Baishana; River, celotna podoba poudarja temo “družine kitajskega naroda, skupaj gradi kitajske sanje”.
Trenutno je še vedno 33 dni pred odprtjem tega tradicionalnega športnega srečanja etnične manjšine, priprave pa so vstopile v odštevanje.Meng Qingdong je dejal, da bodo visoki standardi opravili naloge različnih priprav in ljudem vseh etničnih skupin v provinci predložili zadovoljiv odzivni list z odličnimi rezultati konkurence in visoko kakovostnimi organizacijskimi ravnmi ter predstavljali 75. obletnico ustanovitelja nove Kitajske.
Avtor: Jilin Daily All Media Reporter Zu Weichen
Poročilo/povratne informacije

By ksyida