Chinatimes.net.cn) poročevalec Fang Fengjiao Hu Jinhua Shanghai Photography Poročilo

Barbie hrana do zdaj še ni izstopila iz dileme povečevanja dohodka.Po padcu čistega dobička za dve zaporedni leti v letih 2022 in 2023 je prvo četrt 3,43%.

Kitajski analitik živilske industrije Zhu Danpeng je novinarju “Huaxia Times” povedal, da imata z vidika industrije povečanje dohodka in povečanje koristi najprej določen odnos z makroekonomskim , stroški upravljanja, stroški osebja in nekatera skrite narave so povečali stroške.V prihodnosti se pričakuje, da bo celotna industrija vstopila v razvojni trend nizkega bruto dobička.

Po eni strani rast dobička naleti na ozka grla;

Na sekundarnem trgu se je od 25. aprila hrana Barbie zaprla pri 16,06 juana/delnice, kar je 1,65 % in 70 % v primerjavi z visoko točko.

Povečanje dohodka in ne pridobivanje dobička

23. aprila je bila Barbie Food objavljena v prvem četrtletju 2024. Obdobje poročanja o obdobju poročanja je bilo 354 milijonov juanov, kar je 10,74%leto -na leto; Yuan, leto -letno zmanjšanje za 3,43%.

Franšizni operater Li Weihua je novinarju Huaxia Timesa povedal, da je po epidemiji veliko število podjetij pogosto povečalo svoj dohodek in obresti.

Pravzaprav je hrana Barbie že dolgo v dilemi povečevanja dohodka.Skupni prihodek v letu 2023 se je povečal za 6,89%leto -na let, čisti dobiček pa se je pripisoval delničarjem družbe, ki kotirajo na borzi, zmanjšal za 3,19%letno.To je tudi povečanje dohodka podjetja za dve leti zapored.

Liu Huiping, predsednik Barbie Food, je leta 2023 spregovoril o uspešnosti: “Kar se tiče podjetja, je leta 2023 veliko temnih trenutkov. Za razliko od drugih podjetij za proizvodnjo hrane v prvem četrtletju, so dobiček prihodkov podvojil svoj visok – visoko – na vrhuncu so se podvojili njihov – najvišji – njihov dobiček je podvojil. Povečajte rezultate.

“Občasna hrana za hrano, priložnostni prehrambeni izdelki, Wonton, rezanci, črevesni prah in številni izdelki nenehno jedo tržni delež Bobbyja. To je rezultat intenzivne konkurence v celotni kategoriji. Kategorija ustvarja zelo specifično delovanje potrošnje utrujenosti “Zhu Danpeng je rekel.

Dandanes se je tržna konkurenca stopnjevala

Barbie Food je dejal, da bo še naprej optimiziral model z enoprostorko. itd., Da bi dosegli različne želje potrošnikov, povečali prihodke in prodajno bruto stopnjo dobička v enem prodajalne.

Liu Huiping je prav tako odkrito dejal, da je na trgu domačega gostinskega trga, začetek podjetniškega vala v začetku leta 2023 in zaključna plima kroga zapiranja kroga leta

Omeniti velja, da se delničarji Barbie Food ‘Holding’, Ltd., v primerjavi s partnerstvom za upravljanje naložb (Limited Partnership) namerava zmanjšati delnice družbe z zmanjšanjem delnic družbe z centraliziranimi ponudbami in transakcijami (torej ne presega 0,32%trenutnega skupnega osnovnega kapitala družbe) in ne več kot 10.654 milijonov delnic (torej ne več kot presega preseganje preseganja družbe, ki je trenutni skupni kapital družbe 0,43%) in ne več kot 2.1357 milijonov delnic (to pomeni, da ne presega 0,85%trenutnega celotnega osnovnega kapitala družbe) in znižanje skupnih računov treh delničarjev za 3,998 milijona delnic.

Tianjin Huiping, Tianjin Zhonglin in Tianjin Barbie so na podlagi cene delnic dneva objave hrane Barbie zmanjšali svoj delež več kot 65 milijonov juanov.

Hkrati je Bobby Food izdal še eno napoved, da je podjetje pred kratkim prejelo “Obljubo o prostovoljni obljubi delnici družbe”, ki sta ga izdala nadzorni delničar družbe in dejanski kontrolor Liu Huiping in Ding Shimei.Liu Huiping in Ding Shimei sta prostovoljno obljubila: od datuma pisma o obvestilu do 31. decembra 2025 ne bodo na kakršen koli način zmanjšali svojih neposrednih ali posrednih barbarskih delnic, vključno z naraščajočim kapitalom kapitala v obdobju zaveze, dostavnimi zalogami dividende, delnice, izdajanje delnic, izdajanje delnic itd.Liu Huiping in Ding Shimei sta odnos med možem in ženo.

Strategija nacionalizacije je težko pristati

2023 je dvajseto leto blagovne znamke Barbie.V zadnjih 20 letih se je Barbie Food razvila iz trgovine z majhno žensko na tej cesti Nanjing East do gostinske verige z več kot 5000 trgovinami s franšiznimi verigami in celovitim podjetjem za gostinsko oskrbovalno verigo s 5 velikimi Fresh Food Central Kitchen.

Toda prispevek uspešnosti Barbie Food je že dolgo koncentriran na vzhodni Kitajski.V obdobju poročanja v prvem četrtletju letošnjega leta je oddelek za prihodke družbe še vedno koncentriran na vzhodni Kitajski, kar predstavlja 82,34 %.

Zaradi tega je Barbie Food začel strategijo nacionalizacije in je tudi začel vrsto dejanj.

Že 26. marca 2021 je Liu Huiping, ustanovitelj Barbie Food, organiziral slovesnost strateškega sodelovanja z Hao Huapingom, ustanoviteljem “dobrega Grke”, da je objavil celovito postavitev kitajskega trga in še razširil prodajno mrežo na prodajno mrežo na prodajno mrežo država.Poleg tega se združi tudi z “zgodnjo” trgovino z združitvami in pridobitvami.

23. februarja 2022 je Barbie Food podpisala “sporazum o prestopu lastniškega kapitala” za prenos 75%lastniškega kapitala Dexiang Zhongmao za 22,5 milijona juanov.Po zaključku lastniške transakcije je Dexiangzhong Mao postal hčerinska družba Barbie Food in v drugem četrtletju 2022 vključena v izjavo o združitvi Barbie Food.

Glede na finančno poročilo podjetja je bilo leta 2023 razširjenih 1319 franšiznih trgovin, nacionalne trgovine pa so hitro presegle oceno 5000 naložb.

Vendar pa je za dosego izvajanja strategije nacionalizacije cesta dolga.

Po besedah ​​Barbie Food je leta 2024 načrtoval, da bo še naprej spodbujal ukrepe za opolnomočenje trgovin v skladu s tržnimi pogoji različnih regij, oblikovati različne ukrepe za podporo in nagraje Za razširitev novih trgovin s širitvijo leta 2024 na podlagi stabilnosti hkrati zapiralna stopnja še naprej nadzoruje stabilno raven.

Po mnenju anketirancev v procesu širitve lahko sistem upravljanja same hrane Barbie pravočasno spremeni in ali je mogoče resnično določiti nadzor in regulativni mehanizem, ostaja pomemben dejavnik v trendu cena delnic.

By ksyida